Libnet.ro
UNICEF

23:45

Blue Air, zboruri regulate din iulie. Ce destinatii sunt disponibile

Antena3 Antena3,
Blue Air, zboruri regulate din iulie. Ce destinatii sunt disponibile

Blue Air, zboruri regulate din iulie. Blue Air anunta reluarea zborurilor regulate la inceputul lunii iulie 2020, in mod etapizat, dupa un program corelat cu reglementarile privitoare la mobilitate implementate la nivel european. continuă pe Antena3

Blue Air anunta reluarea zborurilor regulate la inceputul lunii iulie 2020. Compania va introduce noi zboruri la cerere, pe masura ce restrictiile de calatorie vor fi ridicate

Blue Air anunta reluarea zborurilor regulate la inceputul lunii iulie 2020, in mod etapizat, dupa un program corelat cu reglementarile privitoare la mobilitate implementate la nivel european, anunta oficialii companiei aeriene. Pana atunci, Blue Air va continua sa opereze zboruri la cerere si charter, in functie de reglementarile de calatorie specifice fiecarei destinatii si de cererea inregistrata pentru fiecare dintre acestea. Aceste zboruri sunt parte integranta a unui plan de adaptare la noile conditii economice, generate de restrictiile de mobilitate impuse de pandemie. in prezent, Blue Air opereaza zboruri la cerere spre si dinspre Irlanda Dublin) si zboruri in regim charter spre orice destinatie, in masura in care sunt obtinute de catre clienti toate aprobarile de calatorie.

Blue Air reia zborurile de la inceputul lunii iulie

Blue Air anunta reluarea zborurilor regulate la inceputul lunii iulie 2020, in mod etapizat, dupa un program corelat cu reglementarile privitoare la mobilitate implementate la nivel european.

Blue Air si-a injumatatit flota. Cand va efectua primele zboruri din Romania

Blue Air isi va injumatati flota din cauza cererilor aproape inexistente ale pasagerilor, obligati sa-si replanifice calatoriile, a anuntat compania, precizand cand isi va relua primele zboruri din Romania.

Blue Air, noi informatii despre reluarea zborurilor. Ce curse va introduce la cerere

Blue Air a furnizat luni noi informatii despre reluarea zborurilor, anuntand si destinatiile pentru care va introduce noi curse la cerere, pe masura ce vor fi ridicate restrictiile de circulatie.

Spania va fi gata sa primeasca turisti straini din iulie. Ne vom asigura ca acestia sa nu fie expusi vreunui risc

Vesti bune pentru cei care aveau vacante planificate in Spania pentru vara aceasta. Prim-ministrul spaniol, Pedro Sanchez, a anuntat ca tara este gata sa primeasca turisti straini incepand cu luna iulie.

Spania redeschide granitele pentru turisti, din iulie

Spania va redeschide granitele pentru turistii din afara tarii incepand cu luna iulie, potrivit unui anunt facut de premierul Pedro Sanchez, potrivit Reuters.

Oamenii din Campia Turzii sunt sfatuiti sa nu iasa din case din cauza unui urs

Populatia din Campia Turzii este sfatuita si sa nu iasa noaptea din locuinte din cauza unui urs care.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )