Libnet.ro
UNICEF

10:30

Spania redeschide granitele pentru turisti, din iulie

Hotnews Hotnews,
 Spania redeschide granitele pentru turisti, din iulie

Spania va redeschide granitele pentru turistii din afara tarii incepand cu luna iulie, potrivit unui anunt facut de premierul Pedro Sanchez, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Ministrul francez al sanatatii cere revizuirea folosirii hidroxiclorochinei pentru tratarea pacientilor COVID-19 Spania redeschide granitele pentru turisti, din iulie

Numarul cazurilor de coronavirus in lume a depast, sambata dimineata, 5,36 milioane, iar cel al deceselor asociate cu Covid-19 a depasit pragul de 342. 000, in conditiile in care peste 2,1 milioane de persoane infectate cu Sars-Cov-2 au fost declarate vindecate, potrivit centralizarii de pe Worldometers. ---------------20:24 Cel putin 40 de persoane infectate cu noul coronavirus in timpul unei slujbe religioase in Germania20:05 Ministrul francez al sanatatii cere revizuirea folosirii hidroxiclorochinei pentru tratarea pacientilor COVID-1918:48 Coronavirus in Marea Britanie: Numarul mortilor ajunge la 36. Un copil de 12 ani, printre decedati18:06 Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim se redeschide duminica16:46 Spania redeschide granitele pentru turisti, din iulie16:05 Proteste in Spania impotriva masurilor de restrictie: Coloane de masini si motociclete strabat Madridul.

Spania redeschide frontierele pentru turisti incepand din iulie

Turistii straini vor putea merge in Spania incepand cu luna iulie, a anuntat, sambata, premierul spaniol Pedro Sanchez, potrivit El Pais.

CORONAVIRUS. Spania reia turismul international din iulie: Datele raportate ofera azi un sentiment de siguranta

Spania, una dintre cele mai grav afectate tari din lume de epidemia de Covid-19, anunta reluarea turismului international din iulie. Guvernul de la Madrid da asigurari ca redeschiderea sectorului turismului se.

Spania va fi gata sa primeasca turisti straini din iulie. Ne vom asigura ca acestia sa nu fie expusi vreunui risc

Vesti bune pentru cei care aveau vacante planificate in Spania pentru vara aceasta. Prim-ministrul spaniol, Pedro Sanchez, a anuntat ca tara este gata sa primeasca turisti straini incepand cu luna iulie.

Bulgaria isi deschide granitele pentru cetatenii din Uniunea Europeana

Bulgaria, care a inceput sa-si relaxeze masurile de izolare, a anulat interdictia de intrare pentru vizitatorii provenind din Uniunea Europeana UE) si tarile din spatiul Schengen.

Italia pregateste pentru turisti sejurul Covid-19 Free. Venetia va fi deschisa din nou strainilor, dupa aproape 3 luni de carantina

Italia, cea mai afectata tara europeana de epidemia de Covid-19, relaxeaza restrictii si asteapta si primii turisti. Magazinele, saloanele de coafor, cafenelele si restaurantele au fost redeschise.

Amenzi de peste 50.000 de lei pentru spitalul din Sebes, dupa ce sase cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus

Directia de Sanatate Publica DSP) Alba a anuntat ca, in urma depistarii a sase cazuri de COVID-19 in randul cadrelor medicale de la o unitate sanitara din judet, au fost aplicate amenzi de peste 50. 000 de lei, iar o sectie a fost inchisa pentru dezinfectie si dezinsectie. Alba 24 scrie ca este vorba despre spitalul din Sebes, unde au fost confirmate cu coronavirus sase cadre medicale.

Tehnologie romaneasca pentru firmele din SUA: Platforma de alertare in timp real pentru situatii de criza

Startup-ul romanesc Plant an App dezvolta o solutie tehnologica utila in situatiile de criza, folosita in consolidarea functionalitatilor serviciului Alerts Made Easy, prin care utilizatorii primesc alerte in timp real. Aceasta platforma de comunicare a fost construita pentru sectorul privat si vizeaza companii din Statele Unite ale Americii, astfel incat acestea sa poata transmite mesaje vitale rapid si eficient.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )