Libnet.ro
UNICEF

14:30

Blugii care au secat marea! BBC: Este unul dintre cele mai mari dezastre ecologice (FOTO)

B1 B1,
Blugii care au secat marea! BBC: Este unul dintre cele mai mari dezastre ecologice (FOTO)

Secarea Marii Aral, din Kazahstan, este pusa pe seama cultivarii bumbacului si productia blugilor, potrivit unui documentar. in locul marii Aral acum este desert, marea din Kazahstan incepand sa scad. continuă pe B1

Bancul zilei: Care este diferenta dintre mita si dar?

Care este diferenta dintre mita si dar?Un dar este atunci cand cel care primeste spune: Multumesc!, iar cel care daspune: Sa nu mai vorbim despre asta!.

Faze tari: Noua Zeelanda a desemnat un porumbel betiv pasarea anului 2018. Este parte din farmecul lui; O mare a secat din cauza fabricilor de blugi. Ar fi unul dintre cele mai mari dezastre din istorie; Cercetatorii sustin ca n marile tropicale locuiest

Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB. De ceva timp exista pagina de Facebook Auzite in RATB, unde sunt adunate cele mai bune replici date de calatori si prinse de alti calatori. Dincolo de replici, pagina are. Un avion s-a prabusit pe o casa in Arizona. Pilotul a murit: Baia mea a ajuns in curte! Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit chiar peste o casa din Arizona. Pilotul a murit.

Trasaturi de personalitate mostenite de la parinti. Daca unul dintre parinti a fost infidel, este foarte probabil ca viitorul adult sa repete acest comportament

Psihologul Perpetua Neo explica modul in care infidelitatea sau anxietatea sunt trasaturi de personalitate pe care copiii le mostenesc de la parinti. in unele cazuri genetica poate juca un rol important in.

Alegeri Bavaria: CSU a obtinut unul dintre cele mai slabe rezultate electorale din ultimii ani

Aliatii bavarezi ai cancelarului german Angela Merkel CSU), au obtinut duminica cel mai slab rezultat electoral din 1950, directionand voturile spre partidul de extrema-dreapta AfD si cel ecologist, intr-un regres care genereaza tensiuni in guvernul national predispus la criza, relateaza Reuters citat de Mediafax.

Ionut Budisteanu, unul dintre cei mai influenti tineri din lume, stie cum va arata lumea de maine!

Ionut Budisteanu a devenit bursier al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei cand avea 15 ani. in 2013 a obtinut recunoasterea internationala, dupa ce a obtinut marele premiu la una dintre cele .

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,278 seconds )