Libnet.ro
UNICEF

23:15

BNR: in 2015, statul s-a imprumutat cu 5% mai mult, iar populatia si firmele au preferat sa-si economiseasca banii

Adevărul Adevărul,
BNR: in 2015, statul s-a imprumutat cu 5% mai mult, iar populatia si firmele au preferat sa-si economiseasca banii

Datele Bancii Nationale a Romaniei BNR) referitoare la evolutia masei monetare, a creditelor si a depozitelor bancare arata ca in anul 2015 statul si-a marit cu aproximativ 5% creditele atrase, in timp ce populatia si companiile au economisit semnificativ mai mult decat in 2014. continuă pe Adevărul

Timbrul de mediu 2016: desi formula de calcul a ramas la fel ca in 2015, romanii platesc mai mult

Desi formula de calcul a timbrului de mediu a ramas neschimbata, romanii vor plati mai mult decat in 2015. Motivul? Valoarea in lei a taxei este stabilita pe baza cursului de schimb valutar al monedei euro din prima zi lucratoare a lunii octombrie din.

Scandalul privind clientul Telekom si cum poti vorbi mai mult de 24 de ore intr-o zi

O inregistrare audio a unui client Telekom suparat pe operator circula pe Internet. Omul este nemultumit ca operatorul i-a suspendat serviciile pe motiv ca s-a folosit abuziv de acestea. Mai exact, dupa cum se aude din discutia cu angajata de la call-centerul Telekom, barbatul a vorbit mai mult de 24 de ore intr-o zi. Nu [].

Doinita Oancea rupe tacerea: Lora si Ionut se iubesc de mai mult de opt luni

Lora si Ionut Ghenu si-au asumat in sfarsit relatia. Una care, potrivit propriilor declaratii, dureaza de opt luni. insa Doinita Oancea, femeia care a fost parasita pentru cantareata, crede ca idila lor dureaza de mai mult timp.

Daca dispare Schengen, cel mai mult vor avea de suferit Balcanii Occidentali

Criza migratiei ce afecteaza Europa a adus in discutie acordul Schengen si, daca acesta esueaza, tarile din Balcanii Occidentali vor resimti cel mai mult acest lucru, a estimat ministrul de externe slovac Miroslav Lajcak, intr-un interviu pentru cotidianul bosniac Nezavisne Novine, transmite Hina.

Ce masini au cumparat europenii in 2015 si care au fost marcile cu cel mai vizibil progres

2015 a fost pentru piata auto europeana cel mai bun an de vanzari de dupa criza. Volkswagen Golf si-a gasit peste 530. 000 de clienti, iar Ford Fiesta, Renault Clio si Volkswagen Polo au trecut de 300. 000 unitati vandute. Marca Dacia a crescut mai putin decat piata totala, insa a terminat pe locul 16 la volumele de vanzari, avand o cota de 2,7% in Europa, arata datele JATO. Jeep, smart si Nissan au fost marcile care si-au crescut cel mai mult cota de piata, iar despre cum a evoluat piata auto puteti in articol.

Avril Lavigne, surprinsa la shopping. A aratat mai mult decat isi dorea (Foto)

Cand te relaxezi la shopping, mai uiti ca esti vedeta si fotografii abia asteapta sa te surprinda intr-o pozitie indecenta. I s-a intamplat asta lui Avril Lavigne.

Imbunatateste reputatia companiei pentru a vinde mai mult

Cei mai multi antreprenori se straduiesc sa-si imbunatateasca in permanenta rata de conversie. insa aceasta procedura de optimizare nu este probabil cel mai usor lucru de realizat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )