Libnet.ro
UNICEF

14:30

BNR nu are nicio preocupare pentru limitarea creditarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR nu are nicio preocupare pentru limitarea creditarii

Banca Nationala a Romaniei BNR) nu are nicio preocupare pentru limitarea creditarii, insa doreste sa evite supraindatorarea populatiei, a spus, ieri, Adrian Vasilescu, consultant de strategie in cadrul Bancii Centrale, raspunzand la o intrebare legata de eventuale masuri de limitare a gradului de indatorare a populatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Lovitura CUMPLITA pentru Simona Halep: Nu mai are nicio sansa! A primit vestea TERIBILA cand se pregatea de Wimbledon

Tim Henman, unul dintre ultimii jucatori de serviciu-voleu din tenisul masculin, retras in septembrie 2007, nu ii da nicio sansa Simonei Halep la castigarea titlului de la Wimbledon. El invoca statistica.

Paul Stanescu DISTRUGE planurile PNL: Motiunea de cenzura n-are NICIO SANSA. UDMR NU o va vota

Vicepremierul Paul Stanescu nu da nicio sansa motiunii de cenzura initiate de PNL. El spune ca opozitia nu va reusi sa stranga voturi suficiente si considera ca UDMR va continua sa sustina coalitia.

Paul Stanescu:Motiunea de cenzura n-are nicio sansa sa treaca / Cred ca UDMR nu o va vota

Vicepresedintele PSD Paul Stanescu crede ca motiunea PNL impotriva Guvernului va pica pentru ca opozitia nu va reusi sa stranga voturi suficiente, transmite Mediafax. De asemenea, Stanescu este de parere ca UDMR va continua sa sustina majoritatea guvernamentala.

VIDEO Ministrul Energiei: Romnia are datele necesare pentru a deveni un hub regional de gaze naturale / Fiecare tara din regiune vrea sa fie un habulet

Ministrul Energiei, Anton Anton, a declarat marti ca Romania are toate datele necesare pentru a deveni un hub regional de gaze naturale, daca se demareaza acum actiunile necesare in acest scop, scrie profit. ro, care noteaza si o inovatie lingvistica a ministrului - termenul habulet.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )