Libnet.ro
UNICEF

09:15

Lovitura CUMPLITA pentru Simona Halep: Nu mai are nicio sansa! A primit vestea TERIBILA cand se pregatea de Wimbledon

B1 B1,
Lovitura CUMPLITA pentru Simona Halep: Nu mai are nicio sansa! A primit vestea TERIBILA cand se pregatea de Wimbledon

Tim Henman, unul dintre ultimii jucatori de serviciu-voleu din tenisul masculin, retras in septembrie 2007, nu ii da nicio sansa Simonei Halep la castigarea titlului de la Wimbledon. El invoca statistica. continuă pe B1

CCR, decizie de ULTIMA ORA! Lovitura cumplita pentru coalitia PSD-ALDE: A fost declarata neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a constatat ca dispozitiile legii privind masurile alternative de executare a pedepselor privative de libertate au un caracter neclar si imprecis. Curtea a admis, astfel, se.

Simona Halep, depasita de Petra Kvitova n clasamentul victoriilor din acest sezon

Simona Halep a fost depasita de Petra Kvitova la capitolul victoriilor obtinute in acest sezon, sportiva din Cehia ajungand dupa succesul cu Mihaela Buzarnescu la cota 36 Simona are 35 in acest moment).

Simona Halep, saptamana cu numarul 34 in fruntea WTA. Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA, cel mai bun din cariera

Simona Halep continua sa conduca in clasamentul WTA, cu 7. 970 de puncte, in ierarhia data publicitatii luni. Halep este pentru a 34-a saptamana pe locul I WTA, egaland-o pe germana Angelique Kerber.

Simona Halep, saptamna 34 n postura de lider mondial; Mihaela Buzarnescu, locul 28 (cel mai bun din cariera)

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 34 pe prima pozitie mondiala, jucatoarea noastra avand 7970 de puncte. Podiumul este completat de Caroline Wozniacki 6745) si Garbine Muguruza 6550). Semfinalista la Birmingham, Mihaela Buzarnescu a urcat pana pe 28 cel mai buna pozitie din cariera).

VIRALUL ZILEI! Film de OSCAR cu Simona Halep in rolul principal (VIDEO)

Oficialii de la Roland Garros i-au facut o surpriza de proportii tenismenei Simona Halep. Francezii au incarcat pe contul oficial de Youtube o pelicula de Oscar cu liderul WTA in rolul principal. Este.

Medicii i-au spus de cancer si a decis sa-si scoata de urgenta silicoanele! Veste cumplita pentru Nicoleta Luciu!

Veste cumplita pentru Nicoleta Luciu! Trebuie sa isi scoata de urgenta silicoanele. Ce i-au spus medicii. Citeste mai mult.

BNR nu are nicio preocupare pentru limitarea creditarii

Banca Nationala a Romaniei BNR) nu are nicio preocupare pentru limitarea creditarii, insa doreste sa evite supraindatorarea populatiei, a spus, ieri, Adrian Vasilescu, consultant de strategie in cadrul Bancii Centrale, raspunzand la o intrebare legata de eventuale masuri de limitare a gradului de indatorare a populatiei.

Sa se inspire de la Simona Halep Francezii si-au exclus din echipa de FED Cup cea mai buna jucatoare a tarii

Chiar daca nu au stralucirea turneelor WTA, meciurile de FED Cup starnesc ambitii si orgolii pentru sportivele care isi reprezinta tarile.

Sa se inspire de la Simona Halep. Francezii si-au exclus din echipa de FED Cup cea mai buna jucatoare a tarii

Chiar daca nu au stralucirea turneelor WTA, meciurile de FED Cup starnesc ambitii si orgolii pentru sportivele care isi reprezinta tarile.

Topul celor mai bogati tenismeni din lume: Tiriac, cu multe peste Federer sau Nadal. Pe ce locuri se plaseaza Ilie Nastase sau Simona Halep

In ciuda faptului ca nu a obtinut victorii neaparat memorabile in cariera de tenismen, Ion Tiriac domina clasamentul celor mai bogati 50 de jucatori de tenis din toata lumea, conform Celebrity Net.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )