Libnet.ro
UNICEF

11:45

BNR si ASF, singurele doua institutii care nu vor fi prinse in legea salarizarii unice. Salarizarea lor - apropiata de cea europeana

Hotnews Hotnews,
 BNR si ASF, singurele doua institutii care nu vor fi prinse in legea salarizarii unice. Salarizarea lor - apropiata de cea europeana

BNR si ASF sunt singurele doua institutii carora nu li se va aplica legea salarizarii unice, a anuntat luni Liviu Dragnea la Antena 3. El a spus ca, in urma consultarilor cu Comisia Europeana, s-a ajuns la concluzia ca cele doua institutii trebuie sa aiba salarii apropiate de institutiile similare din UE. continuă pe Hotnews

Ajutor nesperat pentru Gigi Becali. Documentele care vor lamuri definitiv lucrurile

Adrian Mititelu anunta ca va face publice o serie de documente care vor face lumina in cazul cluburilor FC Universitatea Craiova si Steaua Bucuresti, scrie GSP.De.

Primele meserii care vor disparea din Romania si vor fi inlocuite de roboti

Meseriile care au inceput sa dispara din companiile de productie, in urma avansului tehnologiei, sunt prelucratorii prin aschiere, acestia fiind inlocuiti cu centre de prelucrare automata, si sudorii, astazi aproape in exclusivitate sudura facandu-se cu ajutorul robotilor.

Tudor Ciuhodaru vrea sa modifice Codul Rutier: Deputatul PSD propune ca cei care vor sa obtina permisul de conducere sa urmeze inainte un curs de prim-ajutor (VIDEO)

”Toti soferii din Romania trebuie sa devina paramedici'. Deputatul PSD Tudor Ciuhodaru, de profesie medic, vrea sa modifice Codul Rutier. In opinia lui, cei care isi doresc pemis de.

Bodog: De luni va functiona in Ministerul Sanatatii Centrul ce va ajuta medicii romani care vor sa se intoarca din strainatate

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, la Zalau, ca incepand de luni va functiona in cadrul ministerului Centrul National de Resurse Umane, prin intermediul caruia se va acorda asistenta medicilor romani din strainatate, care doresc sa revina in tara, informeaza Agerpres.

Facilitati pentru firmele care vor angaja ucenici si stagiari

Guvernul a decis acordarea salariului minim pe economie pentru ucenicii si stagiarii care sunt incadrati de catre angajatorii care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )