Libnet.ro
UNICEF

14:45

Primele meserii care vor disparea din Romania si vor fi inlocuite de roboti

România Liberă România Liberă,
Primele meserii care vor disparea din Romania si vor fi inlocuite de roboti

Meseriile care au inceput sa dispara din companiile de productie, in urma avansului tehnologiei, sunt prelucratorii prin aschiere, acestia fiind inlocuiti cu centre de prelucrare automata, si sudorii, astazi aproape in exclusivitate sudura facandu-se cu ajutorul robotilor. continuă pe România Liberă

Bodog: De luni va functiona in Ministerul Sanatatii Centrul ce va ajuta medicii romani care vor sa se intoarca din strainatate

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, la Zalau, ca incepand de luni va functiona in cadrul ministerului Centrul National de Resurse Umane, prin intermediul caruia se va acorda asistenta medicilor romani din strainatate, care doresc sa revina in tara, informeaza Agerpres.

Partidele nationaliste din Romania PRU, PRM si PND vor constitui o alianta politica, intitulata BINE

Partidele nationaliste din Romania vor constitui o alianta politica, numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminica, iar cererea de inregistrare la Tribunal urmand a fi transmisa saptamana viitoare .

Partidele nationaliste din Romania, PRU, PRM si PND, vor constitui o alianta politica, intitulata BINE

Partidele nationaliste din Romania vor constitui o alianta politica, numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminica, iar cererea de inregistrare la Tribunal urmand a fi transmisa saptamana viitoare .

Tudor Ciuhodaru vrea sa modifice Codul Rutier: Deputatul PSD propune ca cei care vor sa obtina permisul de conducere sa urmeze inainte un curs de prim-ajutor (VIDEO)

”Toti soferii din Romania trebuie sa devina paramedici'. Deputatul PSD Tudor Ciuhodaru, de profesie medic, vrea sa modifice Codul Rutier. In opinia lui, cei care isi doresc pemis de.

Ajutor nesperat pentru Gigi Becali. Documentele care vor lamuri definitiv lucrurile

Adrian Mititelu anunta ca va face publice o serie de documente care vor face lumina in cazul cluburilor FC Universitatea Craiova si Steaua Bucuresti, scrie GSP.De.

Premiera in justitia din Romania. Soferul care a ucis doi oameni, judecat pentru omor calificat

Premiera in justitia din Romania. Tanarul, care a ucis doi oameni in Iasi in accident de masina, va fi judecat pentru omor calificat si tentativa la omor calificat, tinand.

Avocatul Poporului va intocmi un raport special cu privire la situatia copiilor din Romania pe care il va inmana sefilor celor doua Camere parlamentare si Guvernului

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, deschizand o serie de anchete si analize privind situatia copiilor din Romania, urmand sa intocmeasca un raport special, care va fi inaintat sefilor celor doua Camere ale Parlamentului, precum si Guvernului.

Avocatul Poporului va efectua anchete cu privire la problemele copiilor din Romania

Avocatul Poporului a anuntat joi ca va efectua o serie de anchete cu privire la problemele copiilor din Romania, care vizeaza printre altele efectele migratiei parintilor, violenta in familie,.

Eurostat: Trei regiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor sub 50% din media UE

Trei regiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor de sub 50% din media Uniunii Europene si anume Nord-Est, Sud-Est Oltenia si Sud-Muntenia, in timp ce cel mai ridicat nivel, de 580% din medie, este in Inner London-West, potrivit datelor aferente anului 2015 publicate joi de biroul european de statistica Eurostat.

19% dintre companiile din Romania se asteapta la scaderea cifrei de afaceri

Una din cinci companii 19%) din Romania se asteapta in acest an la scaderea cifrei de afaceri, pe fondul incertitudinii politice de la inceputul anului, reiese din studiul publicat, miercuri, de compania de consultanta Valoria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )