Libnet.ro
UNICEF

07:15

BNR: Gradul de indatorare la creditele Prima Casa din ultimul an, mai mare decat la ipotecarele standard

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BNR: Gradul de indatorare la creditele Prima Casa din ultimul an, mai mare decat la ipotecarele standard

Noi argumente in favoarea modificarii programului Prima Casa si a limitarii gradului de indatorare a populatiei. Dupa ce Comitetul se Supraveghere Macroprudentiala a recomandat recalibrarea programului pentru a se adresa doar persoanelor cu venituri. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Croatia - Nigeria 2-0/ Victoria experientei - Croatia, lider dupa prima etapa din grupa

Croatia a obtinut fara emotii cele trei puncte in primul meci din Grupa D a Campionatului Mondial din Rusia, impunandu-se in fata Nigeriei scor 2-0). Nationala antrenata de Zlatko Dalic a controlat jocul in cea mai mare parte a timpului, experienta si valoarea spunandu-si cuvantul. Croatia a profitat astfel de pasul gresit al Argentinei 1-1 cu Islanda) si s-a instalat in fotoliul de lider al grupei.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Croatia - Nigeria 2 - 0 / Victoria experientei - Croatia, lider dupa prima etapa din grupa

Croatia a obtinut fara emotii cele trei puncte in primul meci din Grupa D a Campionatului Mondial din Rusia, impunandu-se in fata Nigeriei scor 2 - 0). Nationala antrenata de Zlatko Dalic a controlat jocul in cea mai mare parte a timpului, experienta si valoarea spunandu-si cuvantul. Croatia a profitat astfel de pasul gresit al Argentinei 1 - 1 cu Islanda) si s-a instalat in fotoliul de lider al grupei.

BOMBA! Prima EXTRADARE din Costa Rica, rod al colaborarii cu Interpolul: I-au pus CATUSELE dupa o urmarire spectaculoasa! Elena Udrea...

Biroul Interpol din Costa Rica a retinut joi un cetatean roman cautat in Romania in vederea executarii unei sentinte pentru infractiunea de omor, informeaza Agerpres. Romanul, Pilut Doru Cristian, in.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )