Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce boala are Gina Pistol, de fapt. S-a aflat acum ce se intampla din cauza sarcinii

Playtech Playtech,
Ce boala are Gina Pistol, de fapt. S-a aflat acum ce se intampla din cauza sarcinii

Gina Pistol se afla in ultimul trimestru de sarcina si se confrunta cu probleme. Se pare ca iubita lui Smiley se confrunta cu o afectiune minora, provocata de sarcina. Prezentatoarea Chefi la cutite a vorbit despre problemele sale de sanatate. Ce boala are Gina Pistol, de fapt Gina Pistol va deveni mamica pentru prima data. continuă pe Playtech

Gina Pistol are probleme de sanatate?! Ce s-a intamplat chiar acum, inainte sa nasca

Gina Pistol si Smiley urmeaza sa devina parinti pentru prima oara in luna februarie a acestui an. Desi fericirea ii invaluie in prezent, pare-se ca ceva mai putin bun tot trebuie sa se strecoare in fericirea lor. Prezentatoarea TV se confrunta cu probleme de sanatate specifice femeilor insarcinate, care ii dau mari batai de cap.

Gina Pistol, emotionata pana la lacrimi. Imaginea care spune totul despre viitorul bebelus

Noi acum inseamna 3, anuntau Gina Pistol si Smiley in urma cu trei luni, in cadrul unui vlog postat pe canalul de Youtube al cantaretului. Mare a fost mirarea tuturor, mai cu seama cu cat dorinta blondinei de a avea un copil exista de multa vreme, dar tot de atata timp nu se concretiza. Cei .

Gina Pistol, fascinata de fotografia cu bebelusul ei. Cum arata fetita vedetei si ce greutate are

Gina Pistol si Smiley asteapta cu nerabdare momentul in care isi vor strange bebelusul in brate. Pana atunci, viitoare mamica se consoleaza cu imaginile de la ecografie, dar si cu informatiile pe care.

Gina Pistol a dezvaluit cand o va naste pe fetita pe care o asteapta impreuna cu Smiley

Gina Pistol si Smiley se pregatesc sa devina parinti pentru prima oara. Prezentatoarea a povestit pe.

Diagnosticul pus de medici lui Ion Dichiseanu s-a aflat acum. Ce a avut la plamani, de fapt

Ion Dichiseanu a trecut prin momente de cumpana. Actorul a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, in urma cu doua saptamani. Acesta a suferit de insuficienta renala si respiratorie, iar saturatia de oxigen era scazuta. Marele artist a fost externat acum doua zile. Noi informatii despre starea sa de sanatate si diagnosticul .

EXCLUSIV Planurile secrete ale Antoniei s-au aflat acum. Ce face in 2021, dupa ce a devenit o femeie libera

Antonia a asteptat mai bine de sapte ani pronuntarea divortului de fostul sot italian, Vincenzo Castellano, acum fiind libera sa-si poata oficializa relatia cu solistul Alex Velea, tatal celor doi baieti ai sai, Dominik si Ackim. Reporterii Playtech. ro au aflat, in exclusivitate, detalii despre petrecerea cu staif pe care o Antonia o pregateste in secret.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )