Libnet.ro
UNICEF

08:45

Bobonete, despre discursul in romana al lui Tusk: Foarte bine ticluit, gadila orgoliul oricarui roman

Adevărul Adevărul,
Bobonete, despre discursul in romana al lui Tusk: Foarte bine ticluit, gadila orgoliul oricarui roman

Actorul Mihai Bobonete 38 de ani) a comentat discursul in limba romana a presedintelui Consiliului European Donald Tusk, despre care a recunoscut ca l-a impresionat pana la lacrimi. continuă pe Adevărul

Romnul care i-a tradus discursul lui Donald Tusk: N-a avut nici macar o zi la dispozitie sa nvete sa-l citeasca. Daca avea mai mult, lumea ar fi crezut ca stie romneste

Cel care a tradus in romaneste discursul presedintelui Consiliului European Donald Tusk este Dan Marasescu, seful Unitatii de Traducere in Limba Romana de la Consiliul Uniunii Europene. intr-un interviu pentru HotNews. ro, traducatorul a spus ca a lucrat la discursul presedintelui Donald Tusk cu o zi inainte ca acesta sa-l rosteasca la Ateneul Roman si ca acesta a avut numai cateva ore la dispozitie ca sa invete sa-l citeasca.

Trump: Discutiile comerciale cu China merg foarte bine

Discutiile care se deruleaza in prezent intre inalti functionari chinezi si americani la Beijing pentru reglarea diferendului comercial dintre cele doua tari merg foarte bine.

Ce spune un specialist despre discursul in limba romana a lui Donald Tusk de la Ateneul Roman

Discursul presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, de la Ateneul Roman a impresionat pe toata lumea si a starnit un val urias de reactii. Nu doar pentru a fost rostit in limba romana, ci si pentru.

El este romanul care a tradus discursul lui Donald Tusk

Dan Marasescu, seful unitatii de limba romana a traducatorilor de la Consiliul Uniunii Europene, a tradus discursul citit in limba romana de Donald Tusk, presedintele Consiliului European, joi seara pe.

Seara la Ateneu. Cu ce ramnem dupa discursul lui Donald Tusk

Donald Tusk este un om politic viu, autentic, iar cei care ii cunosc stilul isi dau seama ca discursul de aseara a fost unul gandit cu propria minte si scris cu propria mana. Niciun scriitor de discursuri nu ar fi putut sti ca primul autoturism din familia lui Tusk a fost o Dacie sau ca socrul fiului sau conduce acum tot o Dacie. Dar, chiar si pentru cei care il cunosc deja de mult timp pe politicianul Donald Tusk, succesul discursului de joi a fost o surpriza placuta.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )