Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boboteaza la Catedrala de peste 4 milioane de euro din Baia Mare. Sute de oameni s-au adunat pentru a lua apa sfintita

Adevărul Adevărul,
Boboteaza la Catedrala de peste 4 milioane de euro din Baia Mare. Sute de oameni s-au adunat pentru a lua apa sfintita

Mare agitatie mare de Boboteaza la Catedrala Episcopala Sfanta Treime din Baia Mare. Aici mii de oameni au venit inarmati cu sticle de plastic, cu borcane si cu ce s-a mai putut aduce pentru a putea lua apa sfintita. continuă pe Adevărul

Israelul ingheata transferul a peste 100 de milioane de euro catre palestinieni

Israelul a inghetat sambata transferul a 106 milioane de euro reprezentand taxe colectate in numele Autoritatii Palestiniene, ca riposta la solicitarea palestinienilor de aderare la Curtea Penala Internationala CPI), a informat un oficial israelian, potrivit AFP.

Loteria Romana a acordat premii de peste 112,7 milioane euro

Loteria Romana a acordat, in 2014, mai mult de 5,35 premii, totalizand peste 112,7 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Peste 161.000 de romani au cheltuit 36,4 milioane euro pentru petrecerea Revelionului

Peste 161. 000 de romani au cheltuit 36,4 milioane euro pentru petrecerea Revelionului. 000 persoane au optat pentru statiunile din tara, iar in strainatate au calatorit pentru petrecerea sarbatorilor de iarna 9. 000 de turisti potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

Oficial palestinian: O noua crima de razboi. Israelul a blocat transferul a peste 100 milioane de euro catre Autoritatea Palestiniana

Este o noua crima de razboi israeliana si nu vom ceda presiunilor, a declarat negociatorul-sef palestinian, Saeb Erakat, dupa decizia statului evreu, sambata, de a ingheta transferul a 106 milioane de euro ca riposta la solicitarea palestinienilor de aderare la Curtea Penala Internationala.

Aproape 140.000 de romani au cheltuit 22 milioane euro in pensiunile de la tara

Aproape 140. 000 de romani, cu 5% mai mult decat anul trecut, au cheltuit peste 100 milioane lei 22 de milioane de euro) pentru minivacanta de Craciun sau de Revelion in pensiunile, vilele turisice si motelurile de la tara, potrivit datelor centralizate de ANTREC la nivel national.

Se reiau lucrarile la Centrul de Agrement de 10 milioane de euro din Poiana Brasov

Dupa ce lucrarile au fost abandonate de primul constructor, cea de a doua licitatia a fost castigata de o companie locala, Energoconstruct din Zarnesti jud. Brasov). Oferta a fost de 25. 9 milioane de lei fara TVA.

Teamnet, fosta firma a deputatului Sebastian Ghita, va furniza Agentiei Nationale de Cadastru un sistem IT de aproape 10 milioane de euro

Teamnet International, fosta firma a deputatului Sebastian Ghita, va implementa pentru Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) un sistem informatic integrat de cadastru si publicitate imobiliara, contract de peste 43 milioane lei 9,77 milioane de euro, inclusiv TVA), finantat cu fonduri UE, potrivit unui anunt de atribuire publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP). La sfarsitul anului 2013, Teamnet a mai castigat un contract major cu ANCPI - 212,4 milioane lei 48,2 milioane euro) pentru conversia unor carti funciare intr-o baza de date textuala si arhiva digitala.

Lichiditate de peste 2,8 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 12. 800,01 lei 2. 396,96 euro).

Israelul ingheata transferul a peste 100 de milioane de euro catre palestinieni. Autoritatea Palestiniana reactioneaza

Israelul a decis sa inghete sambata transferul a 106 milioane de euro reprezentand taxe colectate in numele Autoritatii Palestiniene, drept raspuns la solicitarea palestinienilor de aderare la Curtea Penala Internationala CPI), a informat un oficial israelian, potrivit Agence France Presse AFP) si Le Monde.

Scump: In medie, un roman a cheltuit peste 220 de euro pe Revelion

Peste 161. 000 de romani au cheltuit 36,4 milioane euro pentru petrecerea Revelionului, crescand cu 38%, la 152. 000 persoane, numarul celor care au optat pentru statiunile din tara, iar in strainatate au calatorit pentru petrecerea sarbatorilor de iarna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )