Libnet.ro
UNICEF

05:15

Boboteaza: Traditii si obiceiuri de Botezul Domnului. De ce este bine sa te impiedici in aceasta zi

Playtech Playtech,
Boboteaza: Traditii si obiceiuri de Botezul Domnului. De ce este bine sa te impiedici in aceasta zi

Boboteaza, sarbatorita, in ziua de 6 ianuarie, incheie ciclul sarbatorilor de iarna si are, pe langa intelesurile crestine momentul nasterii spirituale a Mantuitorului trasaturi de mare sarbatoare populara. 6 ianuarie este ziua in care a fost botezat Iisus Hristos de catre Ioan Botezatorul. Cu acest prilej, Iisus s-a facut cunoscut oamenilor, la 30 . continuă pe Playtech

BOBOTEAZA. Traditii, obiceiuri si superstitii de Boboteaza. Rugaciune puternica pentru Botezul Domnului

Traditii, obiceiuri si superstitii de Boboteaza. Pe data de 6 ianuarie, crestinii ortodocsi praznuiesc Botezul Domnului sau Boboteaza. Aceasta sarbatoare reprezinta botezul in apa Iordanului a Mantuitorului Iisus Hristos de catre Sfantul Ioan Botezatorul.

BOBOTEAZA, traditii si obiceiuri. De ce este bine sa iei agheasma in aceasta zi? Ce trebuie sa faci ca sa ai noroc in casa?

Boboteaza este o sarbatoare crestina care se celebreaza anual la 6 ianuarie, inaintea sarbatorii Sfantului Ion. De asemenea, Boboteaza marcheaza incheierea sarbatorilor de iarna dedicate Craciunului, fiind o sarbatoare a purificarii naturii, a apelor de fortele raului.

Boboteaza 2021. De ce nu este bine sa te speli pe cap pe 6 ianuarie

Boboteaza 2021 Iata motivul pentru care nu este bine sa te speli pe cap in ziua de Boboteaza.

Boboteaza. Program special pentru Botezul Domnului

Biserica Ortodoxa va praznui luni, 6 ianuarie, Botezul Domnului nostru Iisus Hristos sau Boboteaza. Cu acest prilej, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va avea urmatorul program.

Ce este bine sa dai de pomana in ziua de Boboteaza

Boboteaza si Ajunul Bobotezei sunt zile cu puternica semnificatie religioasa, dar sunt si numeroase traditii si superstitii de Boboteaza, pe care oamenii inca le mai respecta in multe zone din tara. De Boboteaza, care este una dintre cele mai importante sarbatori, atat pentru ortodocsi, cat si pentru catolici, sunt legate o multime de traditii si .

Traditii, obiceiuri si superstitii de Sfantul Ioan Botezatorul. Ce este interzis sa faci pe 7 ianuarie

Toti enoriasii asculta cu mare strictete traditiile, asa ca tin cu rigurozitate obiceiurile pe care le stiu de la bunici si parinti pentru ziua de 7 ianuarie, ziua in care este praznuit Sfantul Ioan Botezatorul. Sfantul Ioan Botezatorul este cunoscut ca fiind ultimul profet din Vechiul Testament, el facand trecerea in cel Nou. Praznicul cel .

De ce nu este bine sa speli azi, de Boboteaza. Care este, de fapt, adevarata semnificatie

Pe 6 ianuarie, de Boboteaza, preotii sfintesc apele, iar cei care se stropesc sau se imbaiaza in apa sfintita sunt feriti de rele si de boli. Totusi, daca stropirea cu agheasma este permisa, nu este bine sa te speli pe cap sau sa speli rufe. Afla de ce nu ai voie sa speli astazi! De .

Bugetul familiei: regula 503020. Elizabeth Warren, senator al SUA, spune ca este bine sa fie respectata

Cand este vorba despre gestionarea banilor proprii, exista o multime de metode care te invata sa te descurci cat mai bine. in timp ce unele necesita programe tabelare sau sprijin de la un consultant financiar, o regula popularizata de Elizabeth Warren, membra a Senatului american si candidata la presedintia SUA in acest an, in cartea sa All Your Worth: The Ultimate Lifetime Money Plan face bugetarea mult mai simpla.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )