Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traditii, obiceiuri si superstitii de Sfantul Ioan Botezatorul. Ce este interzis sa faci pe 7 ianuarie

Playtech Playtech,
Traditii, obiceiuri si superstitii de Sfantul Ioan Botezatorul. Ce este interzis sa faci pe 7 ianuarie

Toti enoriasii asculta cu mare strictete traditiile, asa ca tin cu rigurozitate obiceiurile pe care le stiu de la bunici si parinti pentru ziua de 7 ianuarie, ziua in care este praznuit Sfantul Ioan Botezatorul. Sfantul Ioan Botezatorul este cunoscut ca fiind ultimul profet din Vechiul Testament, el facand trecerea in cel Nou. Praznicul cel . continuă pe Playtech

6 traditii de respectat cu sfintenie de ziua Sfantului Ioan Botezatorul. iti aduc sanatate tot anul

Traditii si obiceiuri de Sfantul Ion. Ziua Sfantului Ioan Botezatorul reprezinta incheierea oficiala a Sarbatorilor de Iarna deschise la Sfantul Nicolae, pe 6 decembrie. Daca respecti aceste 6 traditii de ziua Sfantului Ioan Botezatorul vei avea noroc tot anul Traditia populara spune ca cine nu este vesel in aceasta zi va avea parte de probleme .

Cea mai puternica rugaciune catre Ioan Botezatorul

Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la data de7 ianuarie. Rugaciune puternica catre Ioan Botezatorul Maine, 7 ianuarie, se praznuieste sfantul Ioan Botezatorul, astfel ca se spune o rugaciune specifica pentru acesta. De asemenea, astazi enoriasii respecta cu strictete traditiile si obiceiurile ramase de la bunici .

Traditii si obiceiuri de Boboteaza. 4 lucruri complet interzise in aceasta zi

In fiecare an, la 6 ianuarie, Biserica Ortodoxa celebreaza crestinarea lui Iisus Hristos de catre Sfantul Ioan Botezatorul. Momentul de botez al Mantuitorului are o semnificatie aparte in religie, pentru ca atunci, la apa Iordanului, s-a aratat Sfanta Treime: Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Boboteaza mai este cunoscuta si sub numele deEpifanie, Teofanie, Aratarea DomnuluisauDescoperirea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )