Libnet.ro
UNICEF

19:45

Bogdan Aurescu: 1785 este limita fizica a refugiatilor ce ii putem primi, capacitatile se pot imbunatati in viitor, cu banii europeni

Hotnews Hotnews,
 Bogdan Aurescu: 1785 este limita fizica a refugiatilor ce ii putem primi, capacitatile se pot imbunatati in viitor, cu banii europeni

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, sambata, ca Romania isi mentine pozitia privind numarul refugiatilor pe care ii poate primi, adaugand ca 1785 este limita fizica, dar ca isi poate imbunatati capacitatile in viitor, fiind nevoie de fonduri europene, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Bogdan Aurescu: Romania nu poate primi mai mult de 1.785 de refugiati. Asta este limita fizica

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, sambata, ca Romania isi mentine pozitia privind numarul refugiatilor pe care ii poate primi, adaugand ca 1785 este limita fizica, dar ca isi poate imb.

Bogdan Aurescu, atac la Ungaria: Ridicarea de garduri care sa delimiteze Europa civilizata de restul Europei este un gest autist si inacceptabil (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a criticat dur decizia Ungariei de a ridica garduri la granite pentru a opri valul de imigranti, spunand ca acest gest este austist si inacceptabil. Ridicarea de.

Bogdan Aurescu a criticat construirea de garduri in calea imigrantilor: Un gest autist si inacceptabil

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, dupa consultarile cu omologul olandez, Bert Koenders, ca in ceea ce priveste migratia trebuie gasite solutii durabile pentru gestionarea la sursa a problemei, el opinand ca ridicarea de garduri este un gest mai degraba autist si inacceptabil.

Bogdan Aurescu si un oficial OCEMN, schimbi de vederi pe tema migratiei

Ministrul Afacerilor Externe MAE) Bogdan Aurescu, l-a primit, astazi, pe Secretarul General al Secretariatului International Permanent al Organizatiei Cooperarii Economice a Marii Negre OCEMN), ambasadorul Michael Christides, prilej cu care cei doi oficiali au avut, printre altele, un schimb de vederi pe tema migratiei, potrivit unui comunicat MAE remis azi redactiei.

Bogdan Aurescu: Nu exista o crestere a fluxului de persoane la granita Romaniei care sa justifice gardul Ungariei (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a spus miercuri, despre atacul ministrului ungar de externe asupra premierului Victor Ponta, ca nu vrea ca Romania sa intre in acest joc care ascunde situatia Ungariei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )