Libnet.ro
UNICEF

11:16

Bogdan Aurescu: Doi cetateni romani, rapiti in Nigeria, au fost eliberati fara a se plati nicio recompensa

B1 B1,
Bogdan Aurescu: Doi cetateni romani, rapiti in Nigeria, au fost eliberati fara a se plati nicio recompensa

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a anuntat, vineri, ca doi cetateni romani, rapiti in Nigeria pe 20 ianuarie, au fost eliberati pe 28 ianuarie, fara a se plati nicio recompensa, informeaza Mediafax. Cei. continuă pe B1

Bogdan Aurescu: Doi cetateni romani rapiti in Nigeria au fost eliberati dupa opt zile; nu s-a platit nimic

Doi cetateni romani care au fost rapiti in Nigeria pe 20 ianuarie au fost eliberati pe 28 ianuarie, fara a se plati nicio recompensa, a declarat astazi Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Ministrul M.A.E.: Doi cetateni romani rapiti in Nigeria au fost eliberati

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a anuntat, vineri, ca doi cetateni romani rapiti in Nigeria de catre o grupare infractionala, alta decat organizatia Boko Haram, au fost eliberati,.

Doi romani rapiti in Nigeria au fost eliberati

Doi cetateni romani rapiti in Nigeria de catre o grupare infractionala, alta decat organizatia Boko Haram, au fost eliberati, a anuntat astazi ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, precizand ca tara noastra nu a platit nicio rascumparare, scriu surse din presa.

Doi romani rapiti in Nigeria au fost eliberati dupa opt zile. Aurescu: nu s-a platit nicio rascumparare

Doi romani rapiti in Nigeria in urma cu opt zile au fost eliberati, desi gruparea islamista a cerut recompensa. Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, afirma ca statul roman nu a platit nicio rascumparare.

UPDATE. Romani rapiti in Nigeria, eliberati

Doi cetateni romani luati ostatici acum zece zile in Nigeria, au fost eliberati miercuri, 28 ianuarie, conform Digi 24.

Romani rapiti in Nigeria, eliberati

Doi cetateni romani luati ostatici acum zece zile in Nigeria, au fost eliberati miercuri, 28 ianuarie, conform Digi 24.

Bogdan Aurescu: Atacul de la Mariupol, un moment de testare a comunitatii internationale. UE trebuie sa aiba o reactie ferma

Atacul de la Mariupol reprezinta un moment de testare a comunitatii internationale, inclusiv de testare a reactiei Uniunii Europene, a afirmat vineri ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, adaugand.

Bogdan Aurescu: Atacul de la Mariupol, un moment de testare a comunitatii internationale, inclusiv a reactiei UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, vineri, ca atacul de la Mariupol reprezinta un moment 'de testare' a comunitatii internationale, inclusiv de testare a reactiei Uniunii Europene UE), si ca este necesar ca UE sa aiba o reactie 'ferma, clara si proportionala' fata de situatia efectiva din zona de conflict din estul Ucrainei, orice ezitare putand afecta 'credibilitatea UE in ansamblul sau', potrivit Agerpres.

Bogdan Aurescu a sustinut la CAE inasprirea regimului de sanctiuni in contextul situatiei din Ucraina

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a exprimat, joi, la reuiunea CAE dedicata analizarii situatiei din estul Ucrainei, sustinerea pentru inasprirea regimului de sanctiuni, dictata de situatia din teren,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )