Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bogdan Aurescu: Iesirea cu Acord a Marii Britanii prevede garantii pentru drepturile cetatenilor romani

Hotnews Hotnews,
 Bogdan Aurescu: Iesirea cu Acord a Marii Britanii prevede garantii pentru drepturile cetatenilor romani

Bogdan Aurescu a afirmat ca alegerile din UK clarifica perspectiva iesirii cu acord de retragere din UE, care prevede garantii pentru drepturile cetatenilor europeni, inclusiv cei romani. El a spus ca orice roman care e in Marea Britanie poate sa aplice pentru statut de sedere pana la 30 iunie 2021. Bogdan Aurescu despre discutiile privind mutarea ambasadei din Israel: Ne-au costat candidatura de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONUMinistrul de Externe, referitor la pensiile speciale pentru diplomati: Este o meserie care justifica o retributie pe masura. continuă pe Hotnews

Bogdan Aurescu, despre pensiile diplomatice: Numarul beneficiarilor este de aproximativ 845. Care este valoarea medie

Ministrul Afacerilor Exerne, Bogdan Aurescu, a declarat ca numarul beneficiarilor de pensii diplomatice este de aproximativ de 845, iar pensia media este de de 5. 500 de lei. Prezent in cadrul unei emisiuni.

Catalin Predoiu si ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, intalnire pentru statutul rezidentilor. S-a discutat si despre recuperarea prejudiciilor

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, s-a intalnit cu ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, la cererea acestuia pentru a discuta despre cooperarea judiciara internationala si despre statutul cetatenilor romani rezidenti in Marea Britanie si al celor britanici rezidenti in Romania. Tema a fost abordata avand in vedere iminenta iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Catalin Predoiu l-a primit pe Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, l-a primit pe ambasadorul Marii Britanii, excelenta sa, domnul Andrew Noble, la cererea acestuia, ieri, 16 decembrie 2019, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

HALUCINANT! Regina Elisabeta a II-a trimite de Craciun 620 de cadouri si 750 de felicitari! Ce SUMA scoate suverana Marii Britanii din buzunar

Craciunul nu este ieftin pentru nimeni, iar pentru Regina Elisabeta a II-a, cu atat mai putin. Iata cati bani cheltuieste suverana Marii Britanii doar pe cadouri si felicitari, de Sarbatori. Craciunul e o.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii recruteaza director de social media si ofera 1.200 de euro pe saptamana

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii recruteaza director de social media, care sa se ocupe de dezvoltarea imaginii sale pe retelele de socializare online si sa atraga cat mai multi fani, urmand sa primeasca un salariu saptamanal de 1. 200 de euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )