Libnet.ro
UNICEF

10:45

Bogdan Chirieac: Cu Ludovic Orban, PNL nu are nicio sansa sa mai castige alegerile

Antena3 Antena3,
Bogdan Chirieac: Cu Ludovic Orban, PNL nu are nicio sansa sa mai castige alegerile

Bogdan Chirieac prevede un viitor sumbru, pe plan politic, pentru premierul Ludovic Orban si PNL. Analistul politic spune ca partidul liberalilor nu are nicio sansa sa mai castige alegerile cu Orban la conducere. continuă pe Antena3

Bogdan Chirieac: Uite cum combate Ciuma Orban pandemia Corona

In plina pandemie, marile natiuni ale Vestului au deschis granitele pentru a avea grija de recolta din acest an. Acest lucru ar trebui sa fie un semnal puternic la Bucuresti, unde am fost invatati ca agricultura este o ramura nesemnificativa a unei economii nationale, scrie Bogdan Chirieac.

Marcel Ciolacu, Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu, Kelemen Hunor si Varujan Pambuccian scisoare catre Ludovic Orban

Liderii mai multor partide parlamentare au trimis, luni, o scrisoare premierului Ludovic Orban in care cer organizarea unor intalniri de lucru periodice pentru a discuta masurile pe care Guvernul le are in vedere in aceasta perioada de criza generata de coronavirus, precum si a altora ce se vor mai ivi.

Ludovic Orban promite alocari mai mari din impozitul pe venit pentru sustinerea investitiilor

Premierul Ludovic Orban promite alocari mai mari din impozitul pe venit pentru investitii ale autoritatilor locale si va da voie universitatilor sa cheltuiasca si ele soldurile la dispozitie tot pentru astfel de obiective, care au ca scop sustinerea economiei romanesti, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban despre prelungirea starii de urgenta: inca nu suntem la varful pandemiei

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca este necesara prelungirea starii de urgenta deoarece Romania nu a ajuns inca in varful pandemiei, care este preconizat a fi in perioada 20 aprilie 5 mai.

Ludovic Orban: Nu am interzis exportul catre tari din UE, ci catre tari care nu fac parte din UE

Premierul Ludovic Orban a explicat ca exportul de cereale este permis in UE, interdictia fiind valabila doar in cazul tarilor care sunt in afara Uniunii Europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )