Libnet.ro
UNICEF

09:45

Bogdan Diaconu il felicita pe Mirel Palada pentru pumnul dat lui Gotiu: Asa merita toti tradatorii

Antena3 Antena3,
Bogdan Diaconu il felicita pe Mirel Palada pentru pumnul dat lui Gotiu: Asa merita toti tradatorii

Bogdan Diaconu, lider PRU si bun prieten cu Sebastian Ghita l-a felicitat pe Mirel Palada pentru lovitura pe care i-a aplicat-o parlamentarului USR, Mihai Gotiu, sustinand ca de un tratament similar trebuie. continuă pe Antena3

Bogdan Diaconu l-a felicitat pe Mirel Palada pentru ca l-a lovit pe Gotiu: Asa merita toti tradatorii care apara interesele lui Soros

Liderul PRU, Bogdan Diaconu, l-a felicitat pe Mirel Palada, dupa ce l-a lovit pe parlamentarul USR, Mihai Gotiu, sustinand ca de un tratament similar trebuie sa beneficieze toti tradatorii care apara interese lui Soros.

Bogdan Diaconu, presedinte PRU: Bravo,Mirel Palada! Asa merita toti tradatorii de la USR care au ales sa apere interesele lui Soros!

Bogdan Diaconu, liderul Partidului Romania Unita PRU), formatiune sustinuta de Sebastian Ghita, l-a felictat pe Mirel Palada pentru ca l-a batut pe senatorul USR Mihai Gotiu.

Ludovic Orban cere pedepsirea lui Mirel Palada: Solicit pedepsirea golanului politic pentru infractiunea pe care a savarsit-o

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca solicita pedepsirea sociologului Mirel Palada pentru incidentul din pauza unei emisiuni de televiziune in care Palada l-ar fi lovit pe senatorul USR Mihai.

Senatorul USR Mihai Gotiu anunta ca isi scoate certificat medical de la IML si va depune plangere penala impotriva lui Mirel Palada

Senatorul USR Mihai Gotiu a anuntat, joi dimineata, ca isi scoate certificat medical de la IML si va depune plangere penala impotriva lui Mirel Palada pentru agresiune fizica, chiar si daca acesta isi va cere scuze. Gotiu spune ca a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, miercuri seara, in timpul unei pauze publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin.

Declaratia stupefianta a unui important judecator dupa bataia din studioul B1 TV: Gotiu, un gunoi. Se impunea pumnul dat de Palada (FOTO)

Reactie haluciannta a unui fost judecator in scandalul izbucnit in platoul B1 TV intre Mirel Palada PSD) si Mihai Gotiu USR). Lucian Popescu, fost vicepresedinte al Curtii de Apel.

VIDEO Veselie la Antena 3, dupa ce Mirel Palada l-a batut pe Mihai Gotiu. Prietenii lui Ponta au sarit sa-i ia apararea fostului purtator de cuvant al Guvernului PSD

Mircea Badea, Serban Nicolae, Bogdan Diaconu, Sorin Rosca Stanescu si Mirel Curea au fost printre cei care fie au luat in deradere, fie au aprobat de-a dreptul agresiunea lui Mirel Palada asupra lui Mihai Gotiu .

FOTO VIDEO Gotiu va depune o plangere penala, dupa ce Mirel Palada l-a lovit, in timpul unei emisiuni TV: isi desfasoara activitatea politica cu pumnul

Senatorul USR Mihai Gotiu a mers, joi dimineata, la Institutul de Medicina Legala, pentru a primi un certificat medical, dupa ce noaptea trecuta parlamentarul s-a prezentat la spital. in cursul zilei de joi, el va depune o plangere la politie pe numele lui Mirel Palada, dupa ce acesta l-a lovit in timpul pauza din timpul unei emisiuni de pe postul B1 TV.

Gotiu va depune o plangere penala, dupa ce Mirel Palada l-a lovit, in timul unei emisiuni TV: isi desfasoara activitatea politica cu pumnul

Senatorul USR Mihai Gotiu a mers, joi dimineata, la Institutul de Medicina Legala, pentru a primi un certificat medical, dupa ce noaptea trecuta parlamentarul s-a prezentat la spital. in cursul zilei de joi, el va depune o plangere la politie pe numele lui Mirel Palada, dupa ce acesta l-a lovit in timpul pauza din timpul unei emisiuni de pe postul B1 TV.

Ponta: Nu exista nico scuza pentru a-ti rezolva o problema cu pumnii. Imi pare rau de Mirel Palada - a facut o mare prostie si va plati scump

Victor Ponta a condamnat joi, pe Facebook, gestul lui Mirel Palada, fostul sau purtator de cuvant de pe vremea cand acesta era premier, afirmand ca nu exista nicio scuza pentru a rezolva problemele cu pumnul si ca Palada a facut o mare prostie si va plati scump. Ponta spune ca nu se dezice de Palada intr-o perioada dificila.

Traian Basescu, interventie furibunda la adresa lui Mirel Palada: Derbedeu ordinar cu handicap intelectual (FOTO)

Traian Basescu a intervenit in scandalul dintre Mirel Palada si senatorul USR, Mihai Gotiu produs in studioul B1 TV, la emisiunea Talk B1, cand Palada l-a batut pe Gotiu, lovindu-l cu pumnul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )