Libnet.ro
UNICEF

23:45

Declaratia stupefianta a unui important judecator dupa bataia din studioul B1 TV: Gotiu, un gunoi. Se impunea pumnul dat de Palada (FOTO)

B1 B1,
Declaratia stupefianta a unui important judecator dupa bataia din studioul B1 TV: Gotiu, un gunoi. Se impunea pumnul dat de Palada (FOTO)

Reactie haluciannta a unui fost judecator in scandalul izbucnit in platoul B1 TV intre Mirel Palada PSD) si Mihai Gotiu USR). Lucian Popescu, fost vicepresedinte al Curtii de Apel. continuă pe B1

FRATIA HULIGANILOR. Reactii de sustinere pentru Mirel Palada, dupa bataia din studioul B1 TV: Asa merita toti tradatorii de la USR

Zeci de reactii au aparut in spatiul public dupa ce senatorul Mihai Gotiu a fost lovit de sociologul Mirel Palada, miercuri seara, in timpul pauzei publicitare a emisiunii Talk B1,.

Monica Tatoiu, reactie inedita dupa bataia dintre Palada si Gotiu

Monica Tatoiu a avut si ea o reactie in scandalul momentului. Bataia dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu a dezamagit-o profund pe femeia de afaceri, care are si un mesaj in stilul sau.

Primele imagini cu Guru Bivolaru dupa iesirea din arest - VIDEO

Fondatorul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut MISA), Gregorian Bivolaru, a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Bistrita, dupa ce decizia data saptamana trecuta de judecatori nu a .

Guvernul ungar anunta ca isi va mentine pozitia privind cotele de refugiati si dupa alegerile din 2018

Guvernul ungar a respins, luni, o informatie aparuta in presa germana, potrivit careia premierul Viktor Orban ar putea fi deschis fata de o solutie de compromis in problema redistribuirii refugiatilor, dupa alegerile generale care vor avea loc anul viitor in Ungaria, scrie Agerpres, citand agentia MTI.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )