Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Hossu si Vasile Ernu, la Adevarul Live: Politicienii nu mai sunt sensibili la actiunea de strada. Ei spun: cainii latra, caravana trece

Adevărul Adevărul,
Bogdan Hossu si Vasile Ernu, la Adevarul Live: Politicienii nu mai sunt sensibili la actiunea de strada. Ei spun: cainii latra, caravana trece

Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa si Vasile Ernu, blogger Adevarul si scriitor de stanga, au discutat astazi, in studioul Adevarul live, despre drepturile angajatilor si modul in care acestia sarbatoresc 1 Mai. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, de la ora 11.00: pe unde se plimba romanii de 1 Mai

Astazi, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, Viorel Matei, corespondentul Prima Tv, se afla la Constanta si ne spune exact care este situatia printre romani, cate de pline sunt hotelurile si care sunt cele mai vizitate statiuni in acest an de 1 Mai. De la 11. 20, prin telefon se va afla Dragos Raducanu, direct din Bulgaria, o alta tara impanzita de romanii nostri si ne povesteste de ce romanii prefera litoralul bulgaresc in locul celui romanesc.

BACALAUREAT 2014 A treia lectie la Matematica, pentru profilul Stiintele Naturii, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Campania Adevarul te mediteaza si te premiaza continua joi, cu o noua lectie la Matematica, pentru cei de la profilul Stiintele Naturii, sustinuta de profesorul Adrian Troie, director-adjunct la Colegiul National Sf. Sava din Capitala, care se va afla in platoul Adevarul Live, de la ora 14. Lectiile la matematica vor continua si saptamana viitoare.

Ceva se intampla cu Alexandra Usurelu, Mircea Vintila si Bobby Stoica, miercuri, la 12.00, la Adevarul Live

Alexandra Usurelu si Mircea Vintila, artistii care au lansat recent clipul piesei Ceva se intampla cu noi, filmat in Brazilia, si compozitorul melodiei, Bobby Stoica, vorbesc in emisiunea Adevarul Live despre experientele de peste ocean si despre succesul din Romania.

Ceva se intampla cu Alexandra Usurelu, Mircea Vintila si Bobby Stoica, la Adevarul Live

Alexandra Usurelu si Mircea Vintila, artistii care au lansat recent clipul piesei Ceva se intampla cu noi, filmat in Brazilia, si compozitorul melodiei, Bobby Stoica, au vorbit la emisiunea Adevarul Live despre experientele de peste ocean si despre succesul din Romania.

BACALAUREAT 2014 A doua lectie la Matematica, astazi, la Adevarul Live de la 13:00

Astazi, de la ora 13:00, profesorul Costel Chites, care preda matematica la Colegiul National Tudor Vianu din Capitala, va rezolva un subiect de la profilul Mate-Info la Adevarul Live.

Despre invatamantul tehnologic si profesional, la Adevarul Live de la 14:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom prezenta viata de la un liceu tehnologic, meseriile si specializarile care se studiaza acolo de la bijutier la estetician sau croitor. in platou ii vom avea invitati pe directorul Colegiului UCECOM Spiru Haret din Bucuresti, Gabriel Zorzoni, impreuna cu doua eleve ale liceului, care studiaza Estetica: Carmen Nuta si Alexandra Elena Maria.

Mircea Geoana vorbeste despre pericolul unui razboi in Ucraina si despre sansele PSD la presedintia Romaniei, la Adevarul Live de la ora 15.00

Senatorul PSD Mircea Geoana este invitat la Adevarul Live de la ora 15. 00, intr-o dezbatere moderata de jurnalistul Dan Marinescu.

Gigi Caciuleanu, coregraful si dansatorul roman aplaudat in lumea intreaga, vine astazi la Adevarul Live

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este Gigi Caciuleanu,. care se afla in Romania cu ocazia spectacolului sau Folia, Shakespeare Co pe care l-a montat pe scena Teatrului Metropolis.

Despre riscurile si responsabilitatile profesorilor in tabere, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 13:00 vom dezbate alaturi de profesori si lideri sindicali despre riscurile si responsabilitatile profesorilor in tabere. Pe 24 aprilie, Mircea Lascu, profesorul care a organizat o tabara de pregatire pentru olimpici anul trecut, unde a murit o eleva de 13 ani, a fost condamnat la inchisoare cu executare, insa decizia magistratilor nu este definitiva.

Paula Seling si Ovi Jacobsen, la Adevarul Live, cu o zi inainte de plecarea la Copenhaga

Pe ultima suta de metri, inainte de zborul catre competitia muzicala de succes, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu Jacobsen), reprezentantii Romaniei la Eurovision Song Contest 2014 si interpretii piesei Miracle, au impartasit emotiile si asteptarile de la evenimentul din Danemarca, la Adevarul Live.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2045 seconds )