Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, adevarul despre plecarea din tara. Ce se intampla cu Andra Volos

Playtech Playtech,
Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, adevarul despre plecarea din tara. Ce se intampla cu Andra Volos

Vestea ca Andreea Mantea nu va mai prezenta indragita emisiune de la Kanal D a intristat telespectatorii. Acestia, insa, primesc si o veste buna. Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei spune adevarul despre plecarea din tara. Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, adevarul despre plecarea din tara Relatia dintre Bogdan Mocanu si Andra Volos a . continuă pe Playtech

De ce ai senzatia ca nu poti sa respiri cand porti masca si care-i adevarul despre oxigenul din sange

Este evident ca este mai confortabil sa mergi cu fata descoperita decat sa porti o masca. Si multi dintre noi nu suntem obisnuiti s-o purtam, asa ca prima experienta de a purta.

Andreea Mantea face anuntul cel mare. Ce se intampla la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a dat informatii despre finala celui de-al doilea sezon Puterea dragostei. Andreea Mantea a fost inlocuita de la emisiune cu Cristina Mihaela Dorobantu. Andreea Mantea a facut anuntul cel mare. Ce se intampla la Puterea Dragostei Andreea Mantea a facut marele anunt despre Puterea Dragostei. Recent revenita in tara, din Turcia, vedeta a .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 18 iulie

Deznodamantul reality-show-ului matrimonial, Puterea Dragostei, de la Kanal D, va fi aflat de catre telespectatorii care l-au urmarit pana acum. Marea finala va avea loc pe data de 26 iulie 2020. Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 18 iulie Emisiunea matrimoniala Puterea Dragostei, se afla la al doilea sezon, care .

Scandal pe litoral! Loredana Chivu si Manuela de la Puterea Dragostei au incins clubul

Dezmat total pe litoral! Printre vedetele care s-au imbulzit sa incinga ringul de dans din cele mai de fite cluburi s-au numarat si Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu. De ce aproape ca s-au batut cele doua? Loredana Chivu si Manuela de la Puterea Dragostei, la un pas de bataie Starea de urgenta .

Ce va face Andreea Mantea, dupa ce a renuntat la Puterea Dragostei. Anuntul oficial

Andreea Mantea le-a dat vestea trista tuturor fanilor show-ului Puterea Dragostei. Aceasta a renuntat definitiv la proiectul turcesc, iar acum isi indrepata privirea spre altceva. Ce va face cunoscuta prezentatoare? Andreea Mantea a renuntat la Puterea Dragostei. Ce va face acum? Andreea Mantea a renuntat definitiv la proiectul pe care l-a primit cu bratele deschise .

Adevarul despre intoarcerea la FCSB a lui Reghe. Cum a ramas fara bani sotul Anamariei Prodan

Dupa ultimele prestatii ale FCSB si a fostului antrenor, Bogdan Vintila, surse apropiate clubului vorbeau de o solutie pentru inlocuirea lui Vintila, in persoana lui Reghecampf. Cel pe care finantatorul si-l doreste inapoi pe banca FCSB, este inca sub contract. Adevarul despre intoarcerea la FCSB a lui Reghe Conform surselor, Becali i-ar fi facut deja .

Adevarul despre bomba atomica a lui Ceausescu. Ungurii erau infricosati

In timp ce la nivel declarativ Nicolae Ceausescu le cerea atat americanilor, cat si sovieticilor retragerea armelor nucleare din Europa, dictatorul comunist incerca sa produca bombe atomice. Adevarul despre bomba atomica a lui Ceausescu Astfel ca intr-un articol din data de 11 iulie 1989, Gyula Horn, ministrul de externe al Ungariei, se plangea in ziarul .

Adevarul despre Luca, fiul Ioanei Tufaru. Cum arata acum baietelul in varsta de 4 ani si jumatate

Cum arata acum baietelul Ioanei Tufaru si ce spune aceasta despre acuzatiile de violenta asupra fiului sau care i se aduc? Adevarul despre ce s-a intamplat cu Luca. Cum arata fiul Ioanei Tufaru acum? Baietelul Ioanei Tufaru are 4 ani si jumatate si se bucura de ultima perioada pana la inceperea scolii. Cunoscuta sa mama .

Este adevarat ca folosim doar 10% din creier? Adevarul despre acest mit frecvent

De-a lungul timpului, despre creier au aparut numeroase mituri, multe fiind perpetuate, astfel ca s-au fixat in mentalul comun. Pe masura studierii mai aprofundate, oamenii de stiinta au demolat multe dintre aceste mituri.

Robert Negoita, anuntul momentului dupa plecarea din PSD. Va candida la alegerile locale din partea unui nou partid

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a facut un anunt politic, dupa ce a plecat din Partidul Social Democrat, dandu-i o lovitura Gabrielei Firea. in timpul unei conferinta de presa, acesta a anuntat lansarea Partidului Bucuresti 2020, din partea caruia va candida pentru un nou mandat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )