Libnet.ro
UNICEF

12:00

Bogdan Vintila, dupa remiza din derby: Meritam sa castigam

România Liberă România Liberă,
Bogdan Vintila, dupa remiza din derby: Meritam sa castigam

FCSB si Dinamo au incheiat la egalitate derby-ul Romaniei, scor 1-1, iar antrenorul ros-albastrilor,. continuă pe România Liberă

Bogdan Vintila despre meciul cu Dinamo: Indiferent de clasament ramane un derby

Bogdan Vintila, antrenorul echipei FCSB, considera ca partida de sambata cu rivala Dinamo ramane un derby chiar daca cele doua echipe se afla in afara locurilor de playoff.

O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Ialomita. Care e starea celorlalte victime

O tanara de 19 ani, implicata in accidentul din Ialomita, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, se zbate intre viata si moarte. Care este starea victimelor? O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita Accident grav de circulatie, produs sambata, 5 octombrie, in jurul .

Mega Image, mesaj dupa carnagiul din Ialomita. Pasagerii microbuzului erau angajati ai companiei: Vom sprijini familiile

Mega Image a transmis un mesaj la scurt timp dupa carnagiul din Ialomitia. Compania sustine ca va fi alaturi de familiile indurerate si ii va spriini in toate demersurile necesare. Anuntam cu regret.

Bogdan Vintila considera injust rezultatul din derby

Antrenorul echipei FCSB este de parere ca egalul 1-1 inregistrat la finalul partidei cu Dinamo nu reflecta realitatea din teren.

DANCILA, DACA MOTIUNEA VA TRECE: Voi lupta din opozitie sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare

Voi lupta din opozitie sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare.

Cuc anunta convocarea unui comitet operativ dupa accidentul din Ialomita: Va urma o perioada de razii masive in trafic, vom aplica masuri drastice

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc anunta, sambata, ca a convocat un comitet operativ la ora 16:00, dupa accidentul rutier din Ialomita soldat cu 10 morti, pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete. Ministrul a anuntat ca va urma o perioada de razii masive in trafic.

Sase persoane au fost retinute dupa audierile din dosarul crimei din Piata Constitutiei

Sase persoane au fost retinute pentru infractiunile de omor si instigare la omor, in urma audierilor care au durat toata noaptea de vineri spre sambata, in dosarul crimei din Piata Constitutiei din centrul Bucurestiului, anunta Politia Capitalei, potrivit Mediafax.

Razie esuata dupa crima din Piata Constitutiei. Criminalul e inca liber

Descinderea spectaculoasa facuta de politisti vineri dimineata pare sa nu fi avut rezultatul scontat. Surse din ancheta spun ca printre cei dusi la audieri nu s-ar afla si principalul suspect, persoana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )