Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sase persoane au fost retinute dupa audierile din dosarul crimei din Piata Constitutiei

Hotnews Hotnews,
 Sase persoane au fost retinute dupa audierile din dosarul crimei din Piata Constitutiei

Sase persoane au fost retinute pentru infractiunile de omor si instigare la omor, in urma audierilor care au durat toata noaptea de vineri spre sambata, in dosarul crimei din Piata Constitutiei din centrul Bucurestiului, anunta Politia Capitalei, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Sase persoane au fost arestate preventiv in scandalul crimei de la Palatul Parlamentului

Cele sase persoane care au fost retinute in cazul de omor din noaptea de 29 septembrie din zona Pietei Constitutiei din municipiul Bucuresti au fost prezentate Tribunalului Bucuresti, judecatorii dispunand.

VIDEOAduceau droguri din Germania in Republica Moldova ascunse in colete. Sapte persoane au fost retinute

Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale, oficiul Nord anunta deconspirarea, de comun cu ofiterii de investigatie ai Inspectoratului National de Investigatii al IGP a MAI, a unui grup criminal organizat specializat in contrabanda si comercializarea ulterioara a peste 500 stupefiante.

Cum s-a facut de negasit criminalul din Piata Constitutiei. Sase persoane au fost duse la audieri, doua sunt disparute

Domiciliile suspectilor implicati in confruntarea din Piata Constitutiei au fost perchezitionate, vineri dimineata. Mascatii au descins la mai multe adrese din Capitala si au ridicat 6 persoane pe care le-au dus la audieri la sediul Politiei Capitalei. Alti doi suspecti care au fost implicati in conflictul in urma caruia o persoana a murit sunt de .

Sefa TVR fenteaza, inca o data, audierile din Parlament

Doina Gradea nu se va prezenta nici astazi la audierile din Comisia de cultura din Camera Deputatilo.

Numarul pedofililor din Romania creste alarmat. Un barbat din Campulung a fost arestat dupa ce a agresat o fetita de noua ani

Un barbat a fost trimis dupa gratii dupa ce a agresat o fata de nouaani, in centrul orasului Campulung. Agresiunea ar fi avut loc in timp ce copila mergea spre scoala. Speriata fata a.

Numarul pedofililor din Romania creste alarmant. Un barbat din Campulung a fost arestat dupa ce a agresat o fetita de noua ani

Un barbat a fost trimis dupa gratii dupa ce a agresat o fata de nouaani, in centrul orasului Campulung. Agresiunea ar fi avut loc in timp ce copila mergea spre scoala. Speriata fata a.

Mega Image, mesaj dupa carnagiul din Ialomita. Pasagerii microbuzului erau angajati ai companiei: Vom sprijini familiile

Mega Image a transmis un mesaj la scurt timp dupa carnagiul din Ialomitia. Compania sustine ca va fi alaturi de familiile indurerate si ii va spriini in toate demersurile necesare. Anuntam cu regret.

Dan Spataru a fost prima vedeta adevarata din Romania. Ar fi implinit azi 80 de ani

Dan Spataru a fost prima vedeta adevarata din tara noastra, desi in acelasi timp mai erau interpreti care aveau lipici la public. Artistul a lasat romanilor comoara slagarele sale, printre care si Tarancuta, tarancuta, Nici o lacrima, Drumurile noastre, Nu m-am gandit la despartire, Oare, oare, Te asteapta un om. Artistul ar fi implinit azi .

Trei persoane, retinute dupa ce au primit 10 mii de euro pentru a-i scapa de inchisoare pe doi indivizi cercetati penal pentru viol

Trei persoane au fost retinute dupa ce ar fi cerut si primit suma de 10. 000 de euro de la doi indivizi cercetati penal intr-un dosar deschis pentru viol, pe care urmau sa-i ajute sa scape de inchisoare prin a influenta oamenii legii si victima.

Darwin in Kosovo musulman: Un imam a fost demis dupa ce a incercat sa impace teoria evolutiei cu islamul

Un imam din Kosovo a ramas fara post dupa ce a incercat sa concilieze credinta religioasa si teoria evolutiei a lui Darwin, scrie AFP, care noteaza ca aceasta demitere ilustreaza emergenta in aceasta tara a unui islam conservator care a fost mult timp absent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )