Libnet.ro
UNICEF

21:00

Boicot la CSM. Sedinta pentru numirea Adinei Florea, suspendata din nou. Nemultumirile Anei Birchall

Antena3 Antena3,
Boicot la CSM. Sedinta pentru numirea Adinei Florea, suspendata din nou. Nemultumirile Anei Birchall

Sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii a fost suspendata din lipsa de cvorum pentru a patra oara consecutiv, dupa ce mai multi membri au refuzat din nou sa se prezinte la sedinta. Ministrul. continuă pe Antena3

Sedinta CSM amanata pentru a treia oara. Numirea Adinei Florea in fruntea SIIJ, in pericol

UPDATE Sedinta CSM a fost amanata pentru a treia oara, unde se incerca numirea Adinei Floreain fruntea Sectiei Speciale de Investigare a Infractiunilor din.

Sedinta de foc la CSM. Numirea Adinei Florea in fruntea SIIJ, in pericol

UPDATEScandalul continuala CSM unde are loc atreia incercare de numire a Adinei Florea in fruntea Sectiei Speciale de Investigare a Infractiunilor din Justitie dupa ce aceasta a catigat.

Sedinta plenului CSM, amanata iar din lipsa cvorumului: Este a treia sedinta la care aproape aceeasi membri nu dau curs Numirea Adinei Florea in fruntea Sectiei Speciale ramane in aer

Sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturiide luni dimineata nu a mai avut loc din lipsa cvorumului, dat fiindca sase membri au lipsit, astfel ca Adina Florea nu poate fi numita sefa Sectiei pe.

Cum vrea Dancila sa impace si capra UE si varza PSD in cazul Sectiei Speciale. De ce e boicotata instalarea Adinei Florea

Andrea Chis, unul dintre cei sapte magistrati din CSM care cer desfiintarea Sectiei Speciale, sustine ca este prea tarziu pentru numirea unui alt procuror in fruntea SIIJ, activitatea de pana acum a Sectiei infirmand dezideratul de aparare a independentei magistratilor. intre timp premierul Dancila cauta o solutie de compromis intre presiunile din partid pentru mentinerea SIIJ si cele de la Bruxelles, care cer desfiintarea acesteia.

Adina Florea nu a fost validata de CSM ca sef al Sectiei Speciale

Sedinta plenului CSM a fost suspendata din nou, pentru a treia oara, din lipsa de cvorum. Nici de aceasta data rezultatul concursului pentru numirea Adinei Florea ca procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie nu a fost validat.

Sedinta CSM, amanata din lipsa de cvorum pentru a patra oara! Unul dintre absenti ar fi fost chiar procurorul general interimar, Bogdan Licu

Sedinta CSM de miercuri, pe a carei ordine de zi figura numirea Adinei Florea in fruntea Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor, s-a incheiat rapid din cauza lipsei de cvorum, au declarat surse.

CSM nu a reusit, nici la a treia incercare, sa o numeasca pe Adina Florea la sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii nu a reusit nici a treia oara validarea rezultatelor concursului pentru numirea Adinei Florea ca procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ), in conditiile in care precedentele doua sedinte au fost boicotate.

News Alert. Lucrarile plenului CSM, amanate pentru a treia oara

Lucrarile sedintei de plen a Consiliului Superior al Magistraturii de luni au fost amanate pentru a .

Lucrarile plenului CSM - amanate pentru a treia oara

Lucrarile sedintei de plen a Consiliului Superior al Magistraturii de luni au fost amanate pentru a treia oara din lipsa de cvorum.

Lucrarile plenului CSM, amanate pentru a treia oara

Lucrarile sedintei de plen a Consiliului Superior al Magistraturii de luni au fost amanate pentru a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )