Libnet.ro
UNICEF

07:15

Bolile care au provocat cele mai mari pandemii din istorie. Cum au disparut sute de milioane de oameni

Adevărul Adevărul,
Bolile care au provocat cele mai mari pandemii din istorie. Cum au disparut sute de milioane de oameni

Pandemia este o epidemie care se extinde pe un teritoriu foarte mare, intr-o tara, in mai multe tari sau continente. continuă pe Adevărul

Preturile locuintelor din Grecia si Romania, cele mai mari scaderi din UE intre 2007 si 2019

Pretul locuintelor a crescut in majoritatea statelor membre UE, in perioada cuprinsa intre trimestrul patru 2007 si trimestrul patru 2019, exceptie facand doar sase state membre unde aceste preturi au scazut, iar cele mai importante scaderi au fost.

Acestea sunt cele mai letale pandemii care au lovit omenirea de-a lungul timpului

Cele mai periculoase pandemii care au provocat milioane de decese in intreaga lume au fost variola, pojarul, gripa spaniola sau ciuma neagra, conform businessinsider. es.

Previziune: 13 aprilie, ziua cu cele mai multe decese din cauza COVID-19 in Romania

Data de 13 aprilie va fi ziua cu cei mai multi morti din cauza COVID-19 in Romania, arata o proiectie matematica realizata de un institut din SUA, iar 8 mai va fi prima zi fara decese.

Cu aproape 150.000 de cazuri de COVID-19, New York a depasit Spania si a devenit statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume. Circa 94% din populatia SUA a primit ordin sa stea in casa

Numarul de cazuri de COVID-19 din New York s-a apropiat de 150. 000, miercuri, depasind Spania si devenind statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume, desi autoritatile au avertizat ca bilantul statal.

Fizioterapeutii si kinetoterapeutii, detasati sa trieze si sa ingrijeasca pacienti cu coronavirus: Suntem personalul cu studii superioare cu cele mai mici salarii din sistemul sanitar

Fizioterapeutii, kinetoterapeutii si profesorii CFM Cultura Fizica Medicala) sunt detasati, in aceasta perioada, alaturi de medici si asistenti medicali, la triaj sau pe sectiile de Anestezie si Terapie Intensiva ATI), pentru a ingriji pacienti infectati cu coronavirus prin tehnici specifice de fizioterapie respiratorie), arata reprezentantii acestora, intr-un comunicat. Ei sunt nemultumiti de faptul ca, in urma cu doi ani, atunci cand salariile din sistemul sanitar au crescut considerabil, ei au fost uitati si nu au beneficiat de majorari salariale si amintesc acum ca sunt personalul cu studii superioare cu cel mai scazut nivel de salarizare din sistemul de sanatate.

Previziune IHME: 13 aprilie, ziua cu cele mai multe decese din cauza COVID-19 in Romania

Data de 13 aprilie va fi ziua cu cei mai multi morti din cauza COVID-19 in Romania, arata o proiectie matematica realizata de un institut din SUA, iar 8 mai va fi prima zi fara decese. Proiectia ia in calcul pastrarea distantarii sociale totale pana la finalul lunii mai, potrivit Mediafax.

Top 10 cele mai vizionate filme din istorie

Vizionarea de filme este una din solutiile de a iesi din rutina izolarii. Mai mult decat oricand consumul online de productii cinematografice a atins noi recorduri. Iata o lista cu cele mai vizionate filme, pe ca.

Unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, anulat din cauza Covid-19

Cea de-a 50-a editie a Festivalului Roskilde din Danemarca, unul dintre cele mai mari evenimente de profil organizate in Europa, a fost anulata din cauza pandemiei de coronavirus, au anuntat luni organizatorii, citati de DPA.

VIDEO Cum faci o masca acasa si care sunt cele mai bune materiale, de la sac de aspirator la tricou

Desi nu-ti ofera protectie 100%, o masca confectionata de tine acasa este, totusi, mai buna decat nicio metoda de protejare. Principalul atu e ca ii poate proteja pe ceilalti de.

Remedii concentrate cu ghimbir pentru cele mai frecvente afectiuni

Leac cu virtuti cunoscute inca din timpuri stravechi, ghimbirul este un remediu ce ar trebui inclus in trusa de prim-ajutor naturist de acasa. Raceala, gripa si senzatia neplacuta de durere in gat sunt cateva dintre bolile care pot fi tratate cu ghimbir .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )