Libnet.ro
UNICEF

11:15

Previziune IHME: 13 aprilie, ziua cu cele mai multe decese din cauza COVID-19 in Romania

Hotnews Hotnews,
 Previziune IHME: 13 aprilie, ziua cu cele mai multe decese din cauza COVID-19 in Romania

Data de 13 aprilie va fi ziua cu cei mai multi morti din cauza COVID-19 in Romania, arata o proiectie matematica realizata de un institut din SUA, iar 8 mai va fi prima zi fara decese. Proiectia ia in calcul pastrarea distantarii sociale totale pana la finalul lunii mai, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Previziune: 13 aprilie, ziua cu cele mai multe decese din cauza COVID-19 in Romania

Data de 13 aprilie va fi ziua cu cei mai multi morti din cauza COVID-19 in Romania, arata o proiectie matematica realizata de un institut din SUA, iar 8 mai va fi prima zi fara decese.

Cu aproape 150.000 de cazuri de COVID-19, New York a depasit Spania si a devenit statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume. Circa 94% din populatia SUA a primit ordin sa stea in casa

Numarul de cazuri de COVID-19 din New York s-a apropiat de 150. 000, miercuri, depasind Spania si devenind statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume, desi autoritatile au avertizat ca bilantul statal.

Cele mai multe decese intr-o zi in Marea Britanie: 938. Starea de sanatate a lui Boris Johnson se amelioreaza

Regatul Unit a inregistrat 938 de morti din cauza noului tip de coronavirus in ultimele 24 de ore, un record, totalul deceselor ajungand la peste 7. 000, a indicat Ministerul Sanatatii, potrivit AFP.

CORONAVIRUS |Top 10 tari cu cele mai multe cazuri de coronavirus

Cifrele pandemiei de COVID-19 evidentiaza o statistica sumbra: peste 1,3 milioane de oameni infectati si aproape 75. 000 de decese din 209 de state si teritorii. Circa 285. 000 de persoane s-au vindecat, dar peste.

Amanarea ratelor pentru credite ipotecare: Bancile care vor garantii pentru dobanzi trebuie sa-si anunte intentia pana la 13 aprilie

Bancile care vor sa acceseze garantiile aferente dobanzilor esalonate pentru creditele ipotecare trebuie sa instiinteze Fondul de Garantare pana la data de 13 aprilie, a informat Fondul.

TABLOU INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 6 aprilie

Luni la pranz in Romania erau confirmate 4. 057 cazuri de coronavirus, cu cele mai multe cazuri in Suceava si apoi la mare distanta Bucuresti. in total in tara sunt peste 23. 000 de persoane in carantina si circa 106. 000 de persoane in izolare, potrivit unui tablou interactiv publicat de catre Institutul National de Sanatate Publica.

eMAG a adunat cele mai mari reduceri in Outlet: ce poti cumpara

EMAG are o categorie aparte cu reduceri acum. I-a zis Outlet si-a listat mai multe produse cu pret mic. Practic, cauta sa le dea repede. Am adunat cateva aici, ca sa alegi mai usor. in eMAG.

VIDEO Cum faci o masca acasa si care sunt cele mai bune materiale, de la sac de aspirator la tricou

Desi nu-ti ofera protectie 100%, o masca confectionata de tine acasa este, totusi, mai buna decat nicio metoda de protejare. Principalul atu e ca ii poate proteja pe ceilalti de.

Doua dintre regiunile cele mai specializate in agricultura din UE sunt in Romania

Regiunea Ileia de pe coasta de vest a Greciei este regiunea cea mai specializata in agricultura, silvicultura si pescuit din Uniunea Europeana, in conditiile in care in anul 2017 o cota de 24,3% din valoarea adaugata bruta creata in Ileia a venit din cultivarea porumbului, tomatelor si altor fructe si legume, precum si din cresterea animalelor si pescuit, arata datele publicate luni de Eurostat, scrie Agerpres.

Ce joburi de acasa sunt cele mai cautate acum in Romania

Jumatate din luna martie a fost sub semnul starii de urgenta, dar si a somajului tehnic. Acum avem cateva date si despre ce joburi de-acasa au fost mai populare in prima luna de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )