Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bolile de inima, cauza celor mai multe decese in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Bolile de inima, cauza celor mai multe decese in Republica Moldova

Bolile de inima se plaseaza pe primul loc printre cauzele de deces ale populatiei din Republica Moldova. Acestia constituie aproape 57%. Datele sunt prezentate de catre Agentia Nationala de Sanatate Publica, in contextul Zilei Mondiale a Inimii, care este marcata la 29 septembrie, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Peste 2.000 de slujbe in strainatate. Ce stat ofera cele mai multe locuri de munca

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 2. 032 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind in Spania, in agricultura.

VIDEO Mai multe vedete, intr-o campanie de boicot a referendumului: O clasa politica corupta nu are dreptul sa decida pe cine iubesc

In mediul online a aparut o campanie care are ca scop boicotarea referendumului de schimbare a Constitutiei pe tema familiei traditionale, sustinuta de mai multe vedete, designeri si artisti.

Norvegia va analiza mai multe decizii controversate privind protectia copilului

Norvegia urmeaza sa analizeze mai multe decizii controversate privind protectia copilului in care a fost implicat un expert condamnat la inchisoare pentru descarcarea a sute de imagini cu copii abuzati, scrie BBC.

Mai multe ONG-uri cauta voluntari pentru observarea referendumului: n lipsa sistemului informatic de monitorizare a prezentei la vot, rolul observatorilor va fi unul foarte important

Mai multe organizatii ale societatii civile se pregatesc de observarea referendumului din 6 7 octombrie. Va fi nevoie de observatori independenti la toate cele peste 19. 000 de sectii de votare din tara, dar si in strainatate, motiv pentru care FiecareVot, o coalitie de monitorizare a proceselor electorale si a referendumurilor, ii invita pe oamenii preocupati de corectitudinea referendumului sa se inscrie pe listele de voluntari, se arata intr-un comunicat al Expert Forum.

Incendiu puternic in Piatra Neamt. Mai multe case si o biserica au fost in pericol

Un incendiu violent care a cuprins cateva anexe ale unei case a pus pe jar un cartier intreg din Piatra Neamt. Focul puternic a necesitat interventia pompierilor cu mai multe autospeciale de stingere, mai ales.

Orange Romania ii invata pe cei mici sa codeze printr-un program care are loc in mai multe orase

Orange Romania lanseaza cea de-a sasea editie a SuperCoders, program care isi propune sa contribuie la educatia digitala a celor mici.

Mai multe primarii din Vrancea ignora decontarea navetei cadrelor didactice. Ce spune legea

Cel mai mare sindicat din invatamantul vrancean solicita ca atunci cand se face fundamentarea bugetului sa se prevada sume pentru naveta.

Eurostat: n care tara se vorbesc cele mai multe limbi straine?

Pana la 65% dintre europenii de 25-64 de ani vorbesc cel putin o limba straina, conform unor date publicate de Ziua Europeana a Limbilor. Tara cu cea mai buna cunoastere a limbilor straine este Suedia, cu 97% dintre cetateni vorbitori de cel putin o alta limba, potrivit Rador, care citeaza Euronews.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )