Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Mai multe vedete, intr-o campanie de boicot a referendumului: O clasa politica corupta nu are dreptul sa decida pe cine iubesc

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mai multe vedete, intr-o campanie de boicot a referendumului: O clasa politica corupta nu are dreptul sa decida pe cine iubesc

In mediul online a aparut o campanie care are ca scop boicotarea referendumului de schimbare a Constitutiei pe tema familiei traditionale, sustinuta de mai multe vedete, designeri si artisti. continuă pe Adevărul

Mai multe ONG-uri cauta voluntari pentru observarea referendumului: n lipsa sistemului informatic de monitorizare a prezentei la vot, rolul observatorilor va fi unul foarte important

Mai multe organizatii ale societatii civile se pregatesc de observarea referendumului din 6 7 octombrie. Va fi nevoie de observatori independenti la toate cele peste 19. 000 de sectii de votare din tara, dar si in strainatate, motiv pentru care FiecareVot, o coalitie de monitorizare a proceselor electorale si a referendumurilor, ii invita pe oamenii preocupati de corectitudinea referendumului sa se inscrie pe listele de voluntari, se arata intr-un comunicat al Expert Forum.

Liviu Dragnea: Fiul meu a fost agresat de mai multe ori. S-a hotarat sa depuna plangere. Cine ar fi agresorul, fiu al unui mare actor roman (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca fiul sau s-a hotarat sa depuna o plangere dupa ce a fosta agresat de mai multe ori. intrebat in legatura cu incidentul in care fiul sau si sotia.

Norvegia va analiza mai multe decizii controversate privind protectia copilului

Norvegia urmeaza sa analizeze mai multe decizii controversate privind protectia copilului in care a fost implicat un expert condamnat la inchisoare pentru descarcarea a sute de imagini cu copii abuzati, scrie BBC.

Incendiu puternic in Piatra Neamt. Mai multe case si o biserica au fost in pericol

Un incendiu violent care a cuprins cateva anexe ale unei case a pus pe jar un cartier intreg din Piatra Neamt. Focul puternic a necesitat interventia pompierilor cu mai multe autospeciale de stingere, mai ales.

Cod galben de intensificari ale vantului, in mai multe zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, marti, noi avertizari nowcasting Cod galben de intensificari ale vantului, valabile in mai multe zone din Moldova si Transilvania, pe durata orelor.

Sistemul de avertizare a populatiei RO-ALERT se va testa astazi in mai multe judete, printre care si Dambovita

Marti, 25 septembrie, in cadrul programului de testare RO-ALERT, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) va transmite, in intervalele orare 10:00-12:00, respectiv 17:00-19:00, un mesaj catre UAT-uri din regiuni formate din mai multe judete, printre care si Dambovita.

George Iacob, prefectul judetului: 50 de focare de pesta. Cele mai multe in localitatea Perisoru

Dupa o saptamana de acalmie, noi focare de pesta porcina au fost confirmate in judetul Calarasi. Conform prefectului judetului Calarasi, George Iacob, cele mai multe, 29, sunt in localitatea Perisoru.

Dragnea: Fiul meu a fost agresat de mai multe ori

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat ca fiul sau a fost agresat de mai multe ori, dar nu stie daca agresiunea a fost verbala sau fizica.

Legea offshore: Senatorii coalitiei din Comisia comuna economica si pentru energie au aprobat mai multe amendamente favorabile operatorilor din Marea Neagra

Senatorii PSD si ALDE din Comisia comuna economica si pentru energie au aprobat fara emotii, cu 11 voturi pentru, doua impotriva si trei abtineri, mai multe amendamente la Legea Offshore, care sunt net favorabile operatorilor din Marea Neagra. Unul dintre cele mai importante amendamente arata ca pentru productia petroliera din Marea Neagra se aplica actualele redevente. Un alt amendament important este ca pe intreaga perioada a acordurilor petroliere, adica zeci de ani de acum inainte, regimul de redevente si regimul fiscal nu se vor modifica. in plus, vor putea fi deduse atat investitiile efectuate pana in momentul intrarii in vigoare a legii, cat si cele in curs. Legea urmeaza sa fie votat in plenul Senatului si apoi trimisa Camerei Deputatilor. Vezi in text amendamentele.

Protestatar rezist, EXECUTAT SILIT dupa ce a fost amendat de mai multe ori de Jandarmerie

Unul dintre cei mai cunoscuti protestatari rezist este executat silit in urma amenzilor pe care le-a primit primit din partea Jandarmeriei. Florin Baditaacuza autoritatile de abuz, aratand ca in.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2122 seconds )