Libnet.ro
UNICEF

18:31

Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

B1 B1,
Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

Carmelo Flores Laura este un bolivian care, potrivit registrelor publice din Bolivia, este cel mai batran om din lume, la 123 ani, relateaza The Telegraph. Barbatul traieste in Anzi, intr-un satuc situat la. continuă pe B1

Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

Carmelo Flores Laura este un bolivian care, potrivit registrelor publice din Bolivia, este cel mai batran om din lume, la 123 ani, relateaza The Telegraph. Barbatul traieste in Anzi, intr-un satuc situat la.

Cel mai batran om din lume: Plimbati-va mult, evitati pastele si zaharul!

Un barbat bolivian nascut in 1890 ar putea fi desemnat cea mai varstnica persoana din lume a carei nastere a fost inregistrata oficial, informeaza presa internationala, conform Mediafax .

Cel putin 22 de morti si peste 300 de raniti intr-un atentat comis la Beirut: Este cel mai sangeros atentat din ultimii 30 de ani

Cel putin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 300 ranite intr-un atentat comis joi la periferia de sud a Beirutului, fieful Hazbollah, potrivit politiei locale, citata de AFP. Explozia, care a avut loc la o.

HTC a reusit sa invinga Samsung: HTC One este cel mai bun smartphone

HTC poate ca nu are cel mai bun parcurs financiar de care se putea bucura, dar telefonul sau este primit bine. Cel mai nou premiu pe care l-au primit taiwanezii este de Cel mai bun smartphone al anului 2013-2014.

Baba Rusalina implineste maine 104 ani. Este cel mai varstnic locuitor din judetul Gorj

Rusalina Guta, din satul Urechesti, comuna Dragutesti, va implini maine varsta de 104 ani. Este cel mai batran locuitor al Gorjului.

Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara

Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent. La doar 34 de ani, Marius Manole este cel mai solicitat actor de teatru din Romania. De fapt actorul Marius Manole este atat de ocupat incat spectacolele sale pot fi 2 si uneori chiar 3 pe seara, acesta nefiind un tur de forta al actorului, ci doar ritmul sau de munca, o adevarata lectie de energie, la care publicul este invitat sa fie partas.

Statuia lui Iisus din Rio are o copie fidela in Harghita

Statuia lui Iisus din Rio are o copie fidela in orasul Lupeni, din judetul Harghita. in aproape doi ani, localnicii au reusit sa ridice o statuie de inox de peste 20 de metri, chiar in punctul cel mai inalt din .

Eugen Tomac: Bilantul guvernarii USL, cel mai intunecat de dupa 1989. Ponta sa demisioneze imediat

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, sustine ca bilantul celor 68 de saptamani de guvernare USL este cel mai intunecat cunoscut de vreun Guvern al Romaniei de dupa 1989. Din acest motiv,.

Totul despre iPhone: Apple are ocazia perfecta de a se alia cu cel mai mare operator din lume si de a castiga China

Apple isi va prezenta noul telefon in mai putin de o luna, conform zvonurilor. iPhone 5C este pe lista, e acel telefon ieftin asteptat de la Apple, alaturi de iPhone 5S. Dincolo de lansarea telefoanelor, Apple este aproape de cea mai mare lovitura pe piata telecomunicatiilor: succesul in China prin cel mai mare operator telecom din lume.

Cel mai ieftin hotel din lume se afla in China: O camera costa 10 dolari pe noapte (VIDEO)

S-a descoperit cel mai ieftin hotel din lume. Este vorba despre o unitate de cazare din China. Aici poti avea un spatiu de cazare cu televizor, aer conditionat si o masa plianta la pretul de numai 10 dolari.

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )