Libnet.ro
UNICEF

18:45

BOLOS: Avem aprobarea oficiala a Comisiei Europene pentru racordul la reteaua de gaze naturale in localitatile in care nu exista

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BOLOS: Avem aprobarea oficiala a Comisiei Europene pentru racordul la reteaua de gaze naturale in localitatile in care nu exista

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a declarat joi ca a fost aprobat de catre Comisia Europeana racordul la reteaua de gaze naturale in localitatile in care nu exista distributii de gaze. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Bolos: Avem aprobarea Comisiei Europene pentru programul de racordare la reteaua de gaze

Comisia Europeana a aprobat Programul de extindere a distributiei de gaze in Romania, a anuntat joi ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, la inceputul sedintei de Guvern. Este vorba despre racordarea la retea in zonele in care nu exista distributie de gaze.

LUDOVIC ORBAN: Am primit aprobarea Comisiei Europene pe schema de ajutor de stat pentru garantarea creditelor pentru companiile mari

Guvernul a primit aprobarea din partea Comisiei Europene pe schema de ajutor de stat pentru garantarea creditelor pentru companiile mari si este pregatit sa adopte un act normativ in acest sens, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Citu: Raman la opinia ca estimarea Comisiei Europene este prea pesimista, daca ne uitam la ce se intampla in Romania astazi

Estimarea Comisiei Europene, de scadere economica a Romaniei cu 6% in 2020, este prea pesimista, daca ne uitam la ce se intampla in Romania astazi, a declarat, miercuri, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, adaugand ca se asteapta la o imbunatatire a estimarii, potrivit Agerpres.

Lider ALDE cere interventia Comisiei Europene dupa declaratiile lui Orban

Varujan Vosganian a facut declaratii acide, in Camera Deputatilor, in cadrul dezbaterilor de la Ora premierului, la care a fost invitat Ludovic Orban. Liderul ALDE cere chiar interventia Comisiei Europene dupa declaratiile Premierului.

Fonduri europene pentru promovarea produselor agricole

Fermierii romani reuniti in organizatii profesionale pot obtine fonduri europene pentru promovarea produselor agricole in Uniunea Europeana sau in afara UE, printr-o linie de finantare la care se fac inscrieri.

Fondurile europene pentru firme si PFA: 3 scheme de granturi intre 2.000 Euro si 200.000 Euro. Termenul de lansare

Guvernul va lansa curand apelurile de proiecte prin care microintreprinderile, firmele mici si mijlocii IMM), dar si persoanele fizice autorizate PFA) vor putea obtine fonduri europene cuprinse intre 2. 000 de euro si 200. 000 de euro, in functie de mai multe criterii. Informatia apare intr-un proiect de ordonanta de urgenta consultat de StartupCafe. ro, din surse MFE.

Ludovic Orban sustine investitiile cu fonduri europene pentru produsele agricole romanesti

Premierul Orban a subliniat, miercuri, in cadrul discutiilor purtate la Palatul Victoria cu reprezentanti ai industriei alimentare si supermaketurilor, ca sustine investitiile din fonduri europene in activitatea de procesare si de distributie a produselor agricole si incurajeaza promovarea produselor romanesti, potrivit Agerpres.

Pachetele cu ajutoare europene pentru nevoiasi ajung la Ploiesti

Peste 2000 de pachete cu ajutoare europene vor ajunge in perioada urmatoare la persoanele nevoiase din Ploiesti, anunta Jurnalul Prahovean.

Pachete cu ajutoare europene pentru nevoiasi ajung la Ploiesti

Peste 2000 de pachete cu ajutoare europene vor ajunge in perioada urmatoare la persoanele nevoiase din Ploiesti, anunta Jurnalul Prahovean.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )