Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bolsonaro a fost operat cu succes si va ramane spitalizat cel putin cinci zile

România Liberă România Liberă,
Bolsonaro a fost operat cu succes si va ramane spitalizat cel putin cinci zile

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost supus cu succes unei noi operatii la abdomen, a patra d. continuă pe România Liberă

Catalin Botezatu, diagnostic crunt de la medici. A fost operat de urgenta din cauza unei tumori

Creatorul de moda Catalin Botezatu a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, care au decis sa il opereze in regim de urgenta din cauza unei tumori. Catalin Botezatu, diagnostic crunt de la medici Catalin Botezatu, celebru creator de moda roman, are probleme de sanatate. Designerul se chinuie inca din 2015 cu inima, avand montate .

Cel putin opt persoane au murit in Coreea de Nord si Coreea de Sud din cauza taifunului Lingling

Cel putin cinci nord-coreeni au murit si trei a fost raniti din cauza taifunului Lingling, care a lo.

Bilantul uraganului care a afectat arhipelagul Bahamas a ajuns la cel putin 30 de morti

Hubert Minnis, seful Guvernului de la Nassau, a anuntat joi ca cel mai recent bilant indica faptul ca cel putin 30 de persoane au decedat in Bahamas din cauza uraganului Dorian, scrie Mediafax, citand publicatia The Hill.

Patria Bank vrea sa emita cel putin 6.000 de obligatiuni

Patria Bank vrea sa emita, in perioada 16 septembrie - 4 octombrie, cel putin 6. 000 de obligatiuni in valoare de minimum 3 milioane de euro, potrivit unui document al bancii.

VIDEO Momentul in care a explodat masina capcana de la Kabul care a provocat moartea a cel putin 10 persoane, printre care si a unui roman

Au aparut noi imagini cu momentul atacului cu bomba de joi, revendicat de talibani, si care a dus la moartea a cel putin 10 persoane si ranirea altor zeci. Imaginile distribuite de mass-media locale surprind chiar momentul in care o masina capcana explodeaza.

A suferit un transplant pulmonar care a fost un succes. Tanarul de 35 de ani a trait mai putin de un an dupa interventie fiindca a refuzat sa ia medicamentele

Un barbat de 35 de ani din Capitala a suferit un transplant pulmonar, care a fost un succes. Totusi, tanarul a murit la mai putin de un an de la interventie pentru ca a refuzat tratamentul si medicatia de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )