Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bolton a felicitat guvernul din Republica Moldova pentru campania anticoruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bolton a felicitat guvernul din Republica Moldova pentru campania anticoruptie

John Bolton, consilierul pe probleme de securitate nationala al presedintelui Donald Trump, a vizitat joi Republica Moldova si Republica Belarus, unde a avut intrevederi cu prim-ministrul Maia Sandu, respectiv presedintele Alexandr Lukasenko. continuă pe Ziarul Bursa

Bolton a felicitat guvernul din Republica Moldova pentru campania anticoruptie

John Bolton, consilierul pe probleme de securitate nationala al presedintelui Donald Trump, a vizita.

VIDEO Un barbat din Republica Moldova si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs in Ucraina

Un barbat din Republica Moldova si-a pierdut viata in dimineata zilei de duminica, 25 august, intr-un accident rutier produs in Ucraina, pe o sosea in apropiere de orasul Kiev.

Igor Dodon: Nu cred ca Republica Moldova va deveni membra a Uniunii Europene El pledeaza pentru intensificarea relatiilor cu Uniunea Euroasiatica

Presedintele Igor Dodon considera ca Republica Moldova nu va adera la Uniunea Europeana, sustinand ca nici Europa nu este pregatita pentru extindere si ca unele state chiar parasesc UE. intr-un interviu pentru postul de televiziune ONT din Belarus, Igor Dodon a mai afirmat ca nu vrea ca Republica Moldova sa fie moneda de schimb in luptele geopolitice ale marilor jucatori si a pledat pentru intensificarea relatiilor cu Uniunea Euroasiatica, potrivit Radio Chisinau.

Oazu Nantoi: Pretinsa geopolitica in Republica Moldova este un instrument de manipulare a alegatorilor

Deputatul blocului ACUM Oazu Nantoi spune ca Republica Moldova, pe durata anilor de independenta, nu a fost capabila sa isi creeze economia nationala, care sa absoarba brate de munca, sa creeze un sistem educational conectat cu economia nationala, ca aceste brate de munca sa vina in economie. in opinia lui, pretinsa geopolitica in Republica Moldova este, de regula, un instrument de manipulare a alegatorilor, transmite IPN.

Premierul Maia Sandu: Republica Moldova nu poate fi independenta pe deplin atunci cand are o armata straina pe teritoriul ei, atunci cand nu are independenta energetica

Republica Moldova nu poate fi independenta pe deplin atunci cand are o armata straina pe teritoriul ei, atunci cand nu are independenta energetica, a declarat premierul moldovean Maia Sandu, marti, cand.

Dupa ce a scris istorie ca primul ministru al Apararii din Rusia care merge in Republica Moldova, Serghei Soigu, planuieste o revenire la Chisinau intr-o vizita oficiala

Ministrul Apararii, Serghei Soigu, ar putea reveni in Republica Moldova, dupa ce a fost prezent pe 24 august si a avut o intrevedere cu presedintele Igor Dodon. Potrivit presedintelui moldovean, Soigu ar putea.

Republica Moldova sarbatoreste 28 de ani de la obtinerea independentei: Manifestatii in mai multe orase de peste Prut

Republica Moldova sarbatoreste marti, 27 august, implinirea a 28 de ani de la obtinerea independentei fata de Uniunea Sovietica in 1991. Ceremoniile au inceput depunerea de flori la monumentul.

Ministrul moldovean de Externe: Republica Moldova isi doreste normalizarea relatiilor cu Rusia

Ministrul moldovean de Externe, Nicu Popescu, a declarat, in cadrul unui interviu acordat agentiei ruse TASS, ca Republica Moldova isi doreste normalizarea relatiilor cu Rusia, scrie Mediafax.

PSD, singurul partid caruia Autoritatea Electorala a decis sa nu ii ramburseze sumele cerute pentru campania la europarlamentare - Europa Libera

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a decis sa nu ramburseze suma ceruta de PSD pentru campania de la europarlamentare - 3,38 milioane de lei -, deoarece semnatura pe documente apartine fostului trezorier Mircea Draghici, trimis in judecata de DNA pentru delapidare, scrie Europa Libera.

AEP nu va rambursa sumele cerute de PSD pentru campania de la europarlamentare

Autoritatea Electorala Permanenta a decis sa nu ramburseze sumele cerute de PSD pentru campania de la europarlamentare, deoarece semnatura de pe documente apartine fostului trezorier, Mircea Draghici.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )