Libnet.ro
UNICEF

06:00

O bomba artizanala, descoperita int-un autocar cu romani care circula pe ruta Praga-Varna. Anchetatorii nu exclud posibilitatea unui complot teorist (VIDEO)

B1 B1,
O bomba artizanala, descoperita int-un autocar cu romani care circula pe ruta Praga-Varna. Anchetatorii nu exclud posibilitatea unui complot teorist (VIDEO)

O bomba artizanala a fost descoperita intr-un autocar care mergea de la Praga spre Varna, iar anchetatorii nu exclud posibilitatea unui complot terorist pus la cale de Statul Islamic, informeaza B1 TV. Printre. continuă pe B1

O bomba artizanala, descoperita int-un autocar cu romani care circula pe ruta Praga-Varna. ISIS s-ar putea afla in spatele atentatului (VIDEO)

O bomba artizanala a fost descoperita intr-un autocar care mergea de la Praga spre Varna, iar anchetatorii nu exclud posibilitatea unui complot terorist pus la cale de Statul Islamic, informeaza B1 TV. Printre.

Bomba artizanala la bordul unui autocar cu romani. Reactia MAE

La bordul unui autocar care circula pe ruta Cehia-Bulgaria a fost gasita o bomba artizanala, relateaza Mediafax.

O bomba a fost descoperita intr-un autocar ce efectua o cursa de la Praga spre Varna. Autocarul este al unei firme din Romania, iar la bord erau inclusiv romani. Anchetatorii nu exclud posibilitatea unui complot terorist islamist

O bomba artizanala a fost descoperita intr-un autocar plin cu pasageri, care efectua o cursa de la Praga Cehia) catre Varna Bulgaria), relateaza site-ul Novinite. com. Autocarul apartine unei firme din Romania si este inmatriculat in Bulgaria, la bordul vehiculului, care urma sa traverseze Romania, fiind inclusiv cetateni romani.

O bomba a fost descoperita intr-un autocar ce efectua o cursa de la Praga spre Varna

O bomba artizanala a fost descoperita intr-un autocar plin cu pasageri, care efectua o cursa de la Praga Cehia) catre Varna Bulgaria), relateaza site-ul Novinite. com, Ministerul Afacerilor Externe precizand ca sapte romani si-au continuat calatoria in siguranta, dupa ce pirotehnistii din Ungaria au indepartat pachetul suspect descoperit in autovehicul.

Bomba descoperita intr-un autocar al unei firme din Romania care transporta un grup de persoane de la Praga la Varna. La bord erau si cetateni romani

O bomba artizanala a fost descoperita intr-un autocar cu 34 de pasageri, inclusiv cetateni romani, care efectua o cursa de la Praga Cehia) catre Varna Bulgaria), potrivit site-ului Novinite. com si HVG. hu. Publicatia Ouest France sustine ca autocarul este al unei firme din Romania, fiind inmatriculat in Bulgaria.

O bomba, descoperita intr-un autocar cu bulgari si romani: vehiculul apartinea unei firme din Romania

O bomba artizanala a fost descoperita intr-un autocar plin cu pasageri bulgari, care efectua o cursa de la Praga Cehia) catre Varna Bulgaria), relateaza site-ul Novinite. com, citat de agentia Mediafax .

Tot mai multi elevii romani care au studiat in strainatate se intorc in tara si solicita echivalarea diplomelor

Tot mai multi elevi care au urmat scoli din strainatate revin in Romania si solicita echivalarea diplomelor obtinute peste hotare. Potrivit unui material realizat de Mediafax, avand la baza statistica Ministerului Educatiei, peste 7. 400 de elevi au facut, anul trecut, o asemenea solicitare. Cei mai multi provin din judetele Gorj si Covasna.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )