Libnet.ro
UNICEF

09:00

BOMBA in CAZUL CARACAL! Gheorghe DINCA a facut GESTUL EXTREM, in iNCHISOARE! La asta nu se astepta nimeni

B1 B1,
BOMBA in CAZUL CARACAL! Gheorghe DINCA a facut GESTUL EXTREM, in iNCHISOARE! La asta nu se astepta nimeni

Cazul de la Caracal nu are nici pana la aceasta ora un raspuns final cu privire la adevaratul vinovat. Principalul suspect, Gheorghe Dinca, se afla in puscarie si se pare casi-a. continuă pe B1

EXCLUSIV Reactia lui Gheorghe Dinca, dupa ce a fost batut crunt in arest. Anchetatorii sunt socati: Cat se poate de sadic!

In luna iulie a anului 2019, o noua serie de crime ingrozea Romania. Pe atunci, un barbat in varsta de 65 de ani din Caracal marturisea ca a omorat si ars doua tinere, pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu. De atunci si pana in prezent, dosarul lui Gheorghe Dinca a insumat peste 1000 de .

Halucinant! Ce tatuaj si-a facut Gheorghe Dinca in zona intima

Gheorghe Dinca si-a facut in tinerete un tatuaj, chiar pe zona intima.

Dezvaluiri cutremuratoare! Cum de poate scapa Gheorghe Dinca de acuzatia de omor

Nu de putine ori s-a spus ca Gheorghe Dinca poate scapa de acuzatia de omor. Dupa ce Alexandru Cumpanasu a depus la Parchetul General o plangere penala pe numele medicului care a emis actul constatator de deces in cazul Alexandrei, au iesit la iveala in spatiul public mai multe greseli.

Cazul Caracal. Cum a stabilit medicul legist ca Alexandra Macesanu este moarta. Familia s-a revoltat

Povestea cazului Caracal se pare ca nu-si va gasi o finalitate, in perioada urmatoare. De la momentul declansarii si pana in acest momente au aparut informatii, care mai de care, mai controversate, dand peste cap, cel putin in teorie, toata ancheta procurorilor DIICOT. Cum a stabilit medicul legist ca Alexandra Macesanu este moarta. Familia s-a .

DIICOT: Rechizitoriul din cazul Caracal nu a fost publicat de personalul directiei

Dupa publicarea in mediul online a rechizitoriului in cazul Caracal, cu tot cu datele personale ale celor mentionati in document, DIICOT a realizat o serie de verificari interne din care a rezultat ca actul de sesizare a instantei nu ar fi fost comunicat de catre personalul directiei. Procurorii au mai concluzinat ca, cel mai probabil, documentul a fost publicat dupa ce acesta a ajuns la Tribunalul Olt.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )