Libnet.ro
UNICEF

20:45

Bomba a explodat! EL A CASTIGAT Vocea Romaniei! Tocmai si-a vopsit parul blond! Fanii au fost realmente uimiti

B1 B1,
Bomba a explodat! EL A CASTIGAT Vocea Romaniei! Tocmai si-a vopsit parul blond! Fanii au fost realmente uimiti

Tiberiu Albu a castigat Vocea Romaniei in 2014, iar acum castiga bani din muzica! INCENDIAR! FUEGO A AFLAT TOTUL DESPRE RELATIA IRINEI LOGHIN! ASTA LE iNTRECE PE TOATE! NIMENI NU SE ASTEPTA LA ASTA. continuă pe B1

Smiley, fascinat de acest barbat. Este modelul meu! Vedeta PRO TV care il inspira pe juratul de la Vocea Romaniei

Toata lumea il cunoastepe Smiley, fie ca vorbim de Smiley cant-autorul, fie ca vorbim de juratul de la Vocea Romaniei, sau de partenerul lui Pavel Bartos de la Romanii au Talent. Smiley, fascinat de acest barbat. Ca fiecare dintre noi, si Smiley are modele sau persoane pe care le admira si le urmareste pe retelele .

EMOTII MAXIME: Cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei care se vor lupta in live-uri!

Vocea Romaniei se apropie de final, iar emotiile antrenorilor si ale competitorilor ramasi in cursa ating cote maxime. Iata cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei care se vor lupta in.

O inginera de la Dacia, in semifinala concursului Vocea Romaniei de la ProTV. Ma bucur mult, Horia Brenciu, ca ai crezut mereu in mine

Mioveniul si Pitestiul au emotii, pentru ca sunt reprezentate in semifinala concursului Vocea Romaniei de tanara artista Elena Bozian, iniginer in cadrul Uzinei Dacia, unul dintre concurentii lui Horia Brenciu.

Cine este Renee Santana de la Vocea Romaniei si cum a ajuns in tara noastra. Celebrul ei unchi, Carlos Santana este modelul ei

Renee Santana este una dintre ele mai bune voci de la emisiunea Vocea Romaniei. Frumoasa exotica face parte din echipa lui Smiley, dar multa lume nu stie ca este chiar nepoata celebrului Carlos.

Cine sunt cei 12 concurenti care vor lupta in galele live de la Vocea Romaniei VIDEO

In editia din 29 noiembrie Vocea Romaniei a avut loc etapa confruntarilor, cand antrenorii i-au ales pe cei 12 concurenti care merg in live-urile competitiei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )