Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cine sunt cei 12 concurenti care vor lupta in galele live de la Vocea Romaniei VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei 12 concurenti care vor lupta in galele live de la Vocea Romaniei VIDEO

In editia din 29 noiembrie Vocea Romaniei a avut loc etapa confruntarilor, cand antrenorii i-au ales pe cei 12 concurenti care merg in live-urile competitiei. continuă pe Adevărul

EMOTII MAXIME: Cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei care se vor lupta in live-uri!

Vocea Romaniei se apropie de final, iar emotiile antrenorilor si ale competitorilor ramasi in cursa ating cote maxime. Iata cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei care se vor lupta in.

Noroc URIAS la bani in decembrie 2019: Mihai Voropchievici dezvaluie cine sunt BANCHERII zodiacului!

Cateva zodii vor avea in mod special noroc la bani in luna decembrie. Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3, care sunt zodiile ce au noroc la bani in luna.

HOROSCOP Cristina Demetrescu Decembrie. Zodiile care vor avea Sarbatori de vis

HOROSCOP Cristina Demetrescu Decembrie. Iata zodiile care vor avea o luna decembrie de vis: Berbecii pot avea o iarna financiar buna. Sunt sustinuti financiar mai mult de la inceputul lui decembrie, fiind o.

Mutare neasteptata la Antena 1! Cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon Mireasa pentru fiul meu

Mutare neasteptata la Antena 1! Reality-show-ul matrimonial Mireasa pentru fiul meu revine pe micile ecrane, insa sub alt nume. Care va fi si cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon? Cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 Mireasa pentru fiul meu este un .

Dana Budeanu starneste din nou controverse! Cine sunt barbatii pe care ii pune la zid: Bai, fatalailor!

Stilista Dana Budeanu pare sa fie la un pas de-a starni un nou val de controverse, dupa ce a decis sa isi spuna parerile cat se poate de sincere si in stilul sau caracteristic despre tinutele unor barbati celebri de la noi. Fosta vedeta de la PRO TV si-a transmis aceste opinii in cadrul celui .

Ei sunt cei opt finalisti in concursul 1 Romania. Competitia care da glas romanilor, de Ziua Nationala, la Antena 3

1Romania. Duminica, de Ziua Nationala, Antena 3 organizeaza a patra editie a concursului 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. 1Romania. intr-un.

Euro 2020: Programul complet al turneului final Partidele care vor avea loc la Bucuresti

Bucurestiul a gazduit, sambata, tragerea la sorti a grupelor Campionatului European din 2020. Daca va trece de barajul Ligii Natiunilor, Romania va juca in Grupa C, alaturi de Olanda, Ucraina si Austria. Mai jos puteti vedea programul complet al competiei ce va avea loc in vara anului viitor, in perioada 12 iunie - 12 iulie.

Sedinta solemna in Parlament dedicata Zilei Nationale. Cine sunt invitatii?

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, luni, in sedinta solemna comuna, pentru celebrarea Zilei N.

Un nou proiect pe scena politica. Cine sunt initiatorii

Un nou proiect pe scena politica. Fostii consilieri onorifici ai Vioricai Dancila de pe vremea cand era premier, Ilan Laufer si Alexandru Coita, anunta ca lanseaza un proiect politic nou, menit sa.

HOROSCOP. Mihai Voropchievici si zodiile care vor avea noroc la Loto in decembrie

Mihai Voropchievici a dezvaluit la Adevaruri ascunse care sunt zodiile ce au noroc la bani in luna decembrie si ar trebui sa joace la Loto. Vor avea mult noroc. E bine sa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )