Libnet.ro
UNICEF

12:00

Bomba in lumea mondena: Ilie Nastase se afla cu A. Saftoiu in masina, in noaptea in care a fost oprit de POLITIE! (FOTO)

B1 B1,
Bomba in lumea mondena: Ilie Nastase se afla cu A. Saftoiu in masina, in noaptea in care a fost oprit de POLITIE! (FOTO)

Brigitte Sfat a rabufnit dupa ce a tot fost sunata si intrebata despre incidentul in care a fost implicat Ilie Nastase. CLICK AICI - Cine ar mai fi crezut? Andreea Marin si Tuncay Ozturk, DIN NOU. continuă pe B1

S-a aflat. Cine era femeia misterioasa cu care Ilie Nastase era in masina in dimineata in care a fost oprit de politie

Brigitte Nastase intervine in scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Cea mai recenta sotie a lui Ilie Nastase a dezvaluit pe Facebook cu cine era in masina fostul tenismen in momentul in care acesta a .

Oana Roman, fara JENA! Chiar daca e mereu tinta ironiilor, nu s-a sfiit sa apara ASA (FOTO)

Oana Roman a renuntat la haine si si-a etalat costumul de baie la plaja, cu toate ca e mereu tinta ironiilor. CLICK AICI - Bomba in lumea mondena: Ilie Nastase se afla cu A. Saftoiu in masina, in.

Brigitte Sfat a RABUFNIT: Cine e femeia din masina lui Ilie Nastase (FOTO)

Brigitte Sfat a rabufnit dupa ce a tot fost sunata si intrebata despre incidentul in care a fost implicat Ilie Nastase. Astfel, Sfat a publicat pe contul sau de socializare o imagine cu tanara care se.

Rafael Nadal si-ar dori ca lumea sa il aprecieze mai mult pe Ilie Nastase

Intr-o perioada in care Ilie Nastase trece prin clipe dificile, dupa ce si-a pierdut sora si a s-a ales cu doua dosare penale, locul unu ATP a rostit cuvinte frumoase la adresa lu.

Un greu din PSD face scut in jurul lui ILIE NASTASE: E mandrie patriotica, nu-i pui catuse

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sare in apararea fostului tenisman Ilie Nastase, care s-a ales vineri cu doua dosare penale in sase ore. Nastase a fost surprins conducand masina cu o.

Codrin Stefanescu: Ilie Nastase e brand de tara! Nu-l umilesti, nu-i pui catuse. Respect pentru Ilie! 10084;

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, e de parere ca Ilie Nastase ar fi trebuit sa primeasca un altfel de comportament din partea politistilor, avand in vedere reputatia sa. Fostul tenismen s-a ales, vineri, cu doua dosare penale in cateva ore. Prima data, Nastase a fost surprins conducand masina sub influenta alcoolului, apoi a fost oprit circuland cu un scuter, desi permisul ii fusese suspendatde la abaterea anterioara.

Rafael Nadal, marturisire emotionanta despre Ilie Nastase in plin scandal al dosarelor penale: Era mai multa magie...

Desi scandalurile par sa se tina lant de fostul mare tenismen Ilie Nastase, el ramane inca foarte apreciat in lumea tenisului. Saptamana aceasta, Nastase a reusit performanta de a se alege cu.

VIDEO Momentul in care Ilie Nastase a fost incatusat - primele imagini

Imagini cu momentul in care fostul tenisman Ilie Nastase a fost prins si ridicat de politisti, vineri, au fost publicate sambata de Antena 3. in imaginile difuzate, se vede cum Nastase este scos din masina de catre oamenii legii, acesta opune rezistenta si, in cele din urma, este pus la pamant, cu fata in jos, si incatusat.

Ilie Nastase, acuzat de actuala Brigitte, aparat de Amalia: Ati v****t degeaba atat venin

Dupa ce s-a ales cu doua dosare penale intr-o singura zi, Ilie Nastase primeste un sprijin neasteptat. Nu de la Brigitte, care a sarit ca arsa cand a aflat ca fostul tenismen era in masina cu o.

Ilie Nastase, acuzat de Brigitte, aparat de Amalia: Ati v****t degeaba atat venin

Dupa ce s-a ales cu doua dosare penale intr-o singura zi, Ilie Nastase primeste un sprijin neasteptat. Nu de la Brigitte, care a sarit ca arsa cand a aflat ca fostul tenismen era in masina cu o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )