Libnet.ro
UNICEF

05:46

Ilie Nastase, acuzat de actuala Brigitte, aparat de Amalia: Ati v****t degeaba atat venin

B1 B1,
Ilie Nastase, acuzat de actuala Brigitte, aparat de Amalia: Ati v****t degeaba atat venin

Dupa ce s-a ales cu doua dosare penale intr-o singura zi, Ilie Nastase primeste un sprijin neasteptat. Nu de la Brigitte, care a sarit ca arsa cand a aflat ca fostul tenismen era in masina cu o. continuă pe B1

Ilie Nastase, acuzat de Brigitte, aparat de Amalia: Ati v****t degeaba atat venin

Dupa ce s-a ales cu doua dosare penale intr-o singura zi, Ilie Nastase primeste un sprijin neasteptat. Nu de la Brigitte, care a sarit ca arsa cand a aflat ca fostul tenismen era in masina cu o.

Brigitte Sfat a RABUFNIT: Cine e femeia din masina lui Ilie Nastase (FOTO)

Brigitte Sfat a rabufnit dupa ce a tot fost sunata si intrebata despre incidentul in care a fost implicat Ilie Nastase. Astfel, Sfat a publicat pe contul sau de socializare o imagine cu tanara care se.

Scene umilitoare cu Ilie Nastase. Cum a putut sa il filmeze Brigitte: De ce a dat permis de conducere cainilor ?

Dupa problemele cu legea pe care le are, loviturile nu s-au oprit pentru Ilie Nastase, care si-a pierdut si sora, pe Georgeta Kornman. La o zi distanta de la aceasta tragedie si de la incidentele in care a fost.

S-a aflat. Cine era femeia misterioasa cu care Ilie Nastase era in masina in dimineata in care a fost oprit de politie

Brigitte Nastase intervine in scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Cea mai recenta sotie a lui Ilie Nastase a dezvaluit pe Facebook cu cine era in masina fostul tenismen in momentul in care acesta a .

Ilie Nastase, aparat de fosta sa sotie

Ilie Nastase a fost din nou cap de afis in presa, dupa cele mai recente incidente in care a fost implicat. Una dintre putinele persoane carei-au luat apararea a fost chiar fosta sa nevasta cu care are.

Bomba in lumea mondena: Ilie Nastase se afla cu A. Saftoiu in masina, in noaptea in care a fost oprit de POLITIE! (FOTO)

Brigitte Sfat a rabufnit dupa ce a tot fost sunata si intrebata despre incidentul in care a fost implicat Ilie Nastase. CLICK AICI - Cine ar mai fi crezut? Andreea Marin si Tuncay Ozturk, DIN NOU.

Codrin Stefanescu: Ilie Nastase e brand de tara! Nu-l umilesti, nu-i pui catuse. Respect pentru Ilie! 10084;

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, e de parere ca Ilie Nastase ar fi trebuit sa primeasca un altfel de comportament din partea politistilor, avand in vedere reputatia sa. Fostul tenismen s-a ales, vineri, cu doua dosare penale in cateva ore. Prima data, Nastase a fost surprins conducand masina sub influenta alcoolului, apoi a fost oprit circuland cu un scuter, desi permisul ii fusese suspendatde la abaterea anterioara.

Rafael Nadal: imi place foarte mult Ilie Nastase. Era mai multa magie

Tenismenul Rafael Nadal a acordat un interviu in care a vorbit despre Ilie Nastase, adresandu-i acestuia numeroase laude. Ilie Nastase are o perioada destul de dificila fiindca, in urma cu cateva.

Filmul integral al incatusarii lui Ilie Nastase, facut public: Schimbul de replici dintre fostul tenismen si politisti(VIDEO)

Filmul integral al incatusarii lui Ilie Nastase a fost facut public. Acesta reda dialogul pe care fostul tenismen l-a purtat cu agentii de politie care l-au oprit in trafic. intre timp, Ilie Nastase a facut.

Un greu din PSD face scut in jurul lui ILIE NASTASE: E mandrie patriotica, nu-i pui catuse

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sare in apararea fostului tenisman Ilie Nastase, care s-a ales vineri cu doua dosare penale in sase ore. Nastase a fost surprins conducand masina cu o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )