Libnet.ro
UNICEF

13:30

BOMBA MOMENTULUI in SHOWBIZ! Cu cine a iNLOCUIT-O ARMIN NICOARA pe VLADUTA LUPAU?

B1 B1,
BOMBA MOMENTULUI in SHOWBIZ! Cu cine a iNLOCUIT-O ARMIN NICOARA pe VLADUTA LUPAU?

Armin Nicoara se afla in plin scandal cuVladuta Lupau si asa cum era de asteptat, tanarul a ales o alta colaborare muzicala. Este vorba despre iubita acestuia, Claudia Puican, alaturi de care a. continuă pe B1

Gestul Vladutei Lupau, dupa scandalul amoros in care a fost implicata cu Armin Nicoara. Fanii au reactionat imediat

Afirmatiile saxofonistului Armin Nicoara despre partidele de amor filmate cu Vladuta Lupau nu au ramas fara raspuns. Cantareata de muzica populara a reactionat pe o retea de socializare, iar gestul a fost aplaudat atat de apropiati, cat si de fani. Gestul Vladutei Lupau, dupa scandalul amoros in care a fost implicata cu Armin Nicoara Vladuta .

SOC! Vladuta Lupau, iNSARCINATA? VESTEA care CUTREMURA showbiz-ul dupa SCANDALUL cu ARMIN NICOARA

Scandalul dintre Vladuta Lupau si Armin Nicoara parca nu se mai termina! Vladuta a reactionat dupa dezvaluirile facute de Armin, in urma carora a lasat sa se inteleaga ca ar fi intretinut.

Armin Nicoara, despre momentele de intimitate cu Vladuta Lupau. Nu o sa ma laud cu asta!

Disputa cu Armin Nicoara a ajuns la un alt nivel, dupa ce a venit randul tanarului saxofonist sa faca mai multe precizari. A dat detalii despre relatia cu Vladuta Lupau, mentionand ca fara el nu ar fi ajuns unde este, din punct de vedere al carierei. Armin Nicoara, despre momentele de intimitate cu Vladuta Lupau .

Declaratiile lui Armin Nicoara pun in pericol casnicia Vladutei Lupau. Exista imagini cu ei in momente intime?

Disputa cu Armin Nicoara a ajuns la un alt nivel, dupa ce a venit randul tanarului saxofonist sa faca mai multe precizari. A dat detalii despre relatia cu Vladuta Lupau, mentionand ca fara el nu ar fi ajuns unde este, din punct de vedere al carierei. Declaratiile lui Armin Nicoara pun in pericol casnicia Vladutei .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )