Libnet.ro
UNICEF

11:15

Armin Nicoara, despre momentele de intimitate cu Vladuta Lupau. Nu o sa ma laud cu asta!

Playtech Playtech,
Armin Nicoara, despre momentele de intimitate cu Vladuta Lupau. Nu o sa ma laud cu asta!

Disputa cu Armin Nicoara a ajuns la un alt nivel, dupa ce a venit randul tanarului saxofonist sa faca mai multe precizari. A dat detalii despre relatia cu Vladuta Lupau, mentionand ca fara el nu ar fi ajuns unde este, din punct de vedere al carierei. Armin Nicoara, despre momentele de intimitate cu Vladuta Lupau . continuă pe Playtech

Gata! Armin Nicoara A SPUS TOT ADEVARUL despre RELATIA cu VLADUTA LUPAU! NU VREA SA SE MAI ASCUNDA! Acum, e OFICIAL!

Scandalul dintre Vladuta Lupau si Armin Nicoara pare ca e departe de a se termina. Iata ce a declarat Admin despre relatia lui cu Vladuta, conform Cancan.

SCANDAL iN SHOWBIZ: Leo de la Strehaia ii ia partea saxofonistului Armin Nicoara in disputa cu Vladuta Lupau. Declaratii SOCANTE: Se mai obisnuieste printre muzicieni sa se lege o relatie...

Scandalul dintre Vladuta Lupau si saxofonistul Armin Nicoara este departe de final. Ieri tanarul a dat cateva declaratii despre aceasta cearta, afirmandu-si public dezamagirea cu privire la vorbele.

SCANDALUL SEXUAL continua! Armin Nicoara face noi dezvaluiri INCENDIARE cu privire la relatia cu Vladuta Lupau!

Scandalul dintre Armin Nicoara si Vladuta Lupau nu are de gand sa ajunga la final. Dupa ce si-au aruncat multe vorbe grele, talentatul saxofonist face noi dezvaluiri.

Pe EL l-a iNSELAT VLADUTA LUPAU cu SAXOFONISTUL Armin Nicoara. Cine este barbatul din viata ei? (GALERIE FOTO)

Scandalul dintre Vladuta Lupau si saxofonistul ArminNicoara a luat amploare. L-a inselat sau nu artista pe sotul ei, fotbalist la CFR Cluj? Iata cum arata barbatul special din viata cantaretei si ce.

Cati bani cere, de fapt, Vladuta Lupau sa cante la o nunta. Veniturile din Youtube se pare ca nu-i ajung!

Vladuta Lupau s-a facut rapid remarcata in industria muzicala din Romania. in ultima perioada, melodiile artistei sunt in top trending pe YouTube si sunt ascultate si distribuite de milioane de romani. Cat incaseaza Vladuta Lupau sa cante la o nunta Vladuta Lupau este si una dintre cele mai frumoase cantarete de muzica populara. Romanii o .

Vladuta Lupau, studenta de nota 10! Frumoasa cantareata a primit un PREMIU fabulos pentru performantele sale scolare!

Vladuta Lupau a primit un premiu. Motivul: performantele scolare, aceasta fiind o studenta de nota 10.

VLADUTA, PRINSA iN FAPT CU MARICUTA! Da, inainte de saxofonist, SEXY-CANTAREATA de muzica populara A COMIS-O si cu fostul iubit al Crudutei... De data asta, sotul artistei A LUAT FOC! (FOTO)

Ies la lumina noi detalii despre trecutul amoros al Vladutei Lupau, in contextul scandalului privind o eventuala relatie cu saxofonistul Armin Nicoara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )