Libnet.ro
UNICEF

10:15

BOMBA PENSIILOR a explodat: Ei sunt cei care vor ramane FARA BANII DE PENSII in acest an! Vezi daca esti pe lista

B1 B1,
BOMBA PENSIILOR a explodat: Ei sunt cei care vor ramane FARA BANII DE PENSII in acest an! Vezi daca esti pe lista

Noua Lege a pensiilor seamana panica printre unii dintre pensionarii romani. Desi proiectul prevede ca, pana in anul 2021, punctul de pensie va ajunge la valoarea de 1. 875 lei, el ascunde o serie de prevederi pr. continuă pe B1

Vesti bune pentru cei care vor sa isi cumpere o masina. RARintroduce un nou serviciu

Vesti bune pentru cei care vor sa-si cumpere un autoturism. Registrul Auto Roman va introduce un nou serviciu numit cazierul autoturismului. Printr-un simplu SMS trimis catre RAR vor fi trimise informatii despre da.

inca doi sportivi de renume la Exatlon! Cine sunt campionii care vor face parte din echipa Faimosilor! (FOTO)

Inca doi sportivi de top si-au anuntat prezenta la Exatlon, editia a 2-a. Din echipa Faimosilor vor face parte si Cristina Nedelcu, multipla campioana mondiala, europeana si nationala la gimnastica aerobica,.

Ludovic Orban: Am aprobat textul motiunii simple impotriva ministrului Carmen Dan. Singurii vinovati pentru ceea ce s-a intamplat pe 10 august sunt cei care sunt astazi la guvernare (VIDEO)

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii au aprobat, de principiu, textul unei motiuni simple impotriva ministrului de Interne Carmen Dan, in contextul incidentelor de la protestul din Piata.

ALERTA METEO: Schimbare BRUSCA a vremii in Romania! Care vor fi zonele cele mai afectate de FENOMENE EXTREME...

In zilele urmatoare, ploile isi vor face resimtita prezenta in cea mai mare parte a tarii, desi temperaturile vor ramane ridicate. Aversele vor aparea inclusiv miercuri, 22 august. Se anunta 34 de.

Ei sunt barbatii care le vor ispiti pe fete in cel de-a patrulea sezon Insula iubirii (FOTO)

Incepe al 4-lea sezon al emisiunii Insula iubirii. Iata cine sunt cuceritorii: Cu un fizic atletic si puternic, Andy este pregatit sa devina pentru a doua oara ispita la Temptation Island Insul.

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania! Ce se intampla cu toti cei care intra acolo

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici s-ar vindeca in mod miraculos. Totul se datoreaza unei icoane vechi de 200 de ani. Icoana Maicii Domnului de la Letca Noua este facatoare de.

PANICA TOTALA printre pensionarii romani: S-a publicat lista cu cei care raman FARA BANI de PENSII! Cand se sisteaza platile...

Noua Lege a pensiilor nu vine cu vesti bune pentru toata lumea. Astfel, anumite categorii de pensionari vor fi defavorizate daca proiectul pus in dezbatere publica de Ministerul Muncii va fi adoptat. Practic, vor.

Siemens anunta CONCEDIERI MASIVE: 20.000 de angajati vor ramane fara loc de munca

Grupul german Siemens ia in calcul sa dea afara 20. 000 din cei 372. 000 de angajati pe care-i are la nivel mondial. Taierea celor 20. 000 de locuri de munca este parte a unui plan strategic numit Vision 2020, pr.

Combinatul siderurgic de la Galati aproape sa fie vandut: Cine sunt cele doua grupurii care vor sa preia otelariile de la Arcelor Mittal

Grupurile britanice Greybull Capital, care detine British Steel, si Liberty House sunt interasante de achizitionarea otelariilor ArcelorMittal din Romania si Cehia, scrie, citand doua surse apropiate dosarului,.

Petre Tutea la comemorarea lui Ilie Gazea! Cei care au venit sa aprinda o lumanare in Piata Victoriei pentru protestatarul mort au adus poze cu filozoful (FOTO, VIDEO)

Moment interesant, luni, in Piata Victoriei cand mai multi protestatari s-au strans in Piata Victoriei din Bucuresti pentru a comemora moartea lui Ilie Gazea, un barbat de 68 de ani din Teleorman care a.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )