Libnet.ro
UNICEF

01:05

BOMBA in showbiz! Cornelia a facut ANUNTUL SOC dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU REDNIC! Au DECIS de comun acord

B1 B1,
BOMBA in showbiz! Cornelia a facut ANUNTUL SOC dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU REDNIC! Au DECIS de comun acord

Cornelia si LupuRednic au vorbit despre relatia lor frumoasa de casnicie. Ei sunt casatoritide 27 de ani, iar Cornelia a tinut sa raspunda la o intrebare care tot i se adreseaza de ani buni, si. continuă pe B1

Prognoza meteo, duminica, 29 decembrie. in ce zone sunt asteptate ninsori. ANM tocmai a facut anuntul

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru azi, 29 decembrie. Potrivit acestora vremea se raceste semnificativ iar ninsorile isi fac aparitia in mare parte a tarii. De asemenea, ANM a emis si un cod cod galben de ninsori. Iata care sunt zonele afectate. Prognoza meteo, duminica, 29 decembrie. in .

Gestul care i-a schimbat radical viata Vioricai Dancila. Ce a facut fostul premier dupa Revolutie. Fotografie nemaivazuta

Viorica Dancila a dezvaluit recent ce a facut la scurt timp dupa Revolutia din 1989. Fostul premier a dat publicitatii o fotografie din anul 1990, in care apare alaturi de sotul ei si de Victor, copilul pe care l-a infiat. Dancila a oferit si cateva detalii despre perioada de atunci. Gestul care i-a schimbat radical .

BOMBA ANULUI in showbiz! Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu S-AU iMPACAT! VEDETA ANTENA 1 a facut ANUNTUL!

Bomba in showbiz! Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu s-au impacat? SOC iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZA Cuplul format din cei doi a fost unul dintre cele mai.

LACRIMI pentru MARIA CIOBANU! Marea artista VA FI iNGROPATA iN TARA! Ionut Dolanescu a facut anuntul trist

Celebra cantareata de muzica populara a facut de curand un anunt neasteptat care i-a luat prin surprindere pe fani.

, iN LACRIMI! a facut ANUNTUL SOC dupa 6 ani de relatie cu artistul! Nimeni nu s-ar fi asteptat la un asemenea DEZNODAMANT! (GALERIE FOTO)

Si alcatuiesc, fara indoiala, unul din cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton. VEZI AICI GALERIA FOTO Dupa 6 ani de relatie, frumoasa prezentatoare a avut un mesaj.

Culoarea anului 2020. Pantone a facut anuntul

Pantone, ocompanie care studiaza anual tendintele in materie de culori a anuntat culoarea anului 2020. Nuanta aleasa este albastrul intens, carereaminteste de cerul de la amurg.

Rares Bogdan a facut anuntul despre salariile si pensiile romanilor: PNL se tine de cuvant

Rares Bogdan, europarlamentarul liberal, a facut recent un anunt important despre pensiile si salariile romanilor. Rares Bogdan a declarat clar si raspicat: PNL nu va taia pensii si salarii.

Mario Iorgulescu, decizie-soc dupa accident. Fiul fostului presedinte LPF continua sa taca

Mario Iorgulescu nu a fost nici dupa trei luni de la producerea accidentului. Fiul fostului presedinte al Ligii profesioniste de fotbal era drogat si baut cand a omorat in accident un tanar tata de 24 de ani. Barbatul avea doi copii acasa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )