Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bomba in TELEVIZIUNE: Florin Calinescu si-a dat DEMISIA de la Pro TV! Cine l-a curtat cu mai mult succes

B1 B1,
Bomba in TELEVIZIUNE: Florin Calinescu si-a dat DEMISIA de la Pro TV! Cine l-a curtat cu mai mult succes

Florin Calinescu si-a dat demisia de la ProTV, iar prezentatorul nu va mai aparea pe micul ecran. continuă pe B1

Bomba in TELEVIZIUNE: Florin Calinescu si-a dat DEMISIA de la Pro TV! Cine l-a curtat cu mai mult succes

Florin Calinescu si-a dat demisia de la ProTV, iar prezentatorul nu va mai aparea pe micul ecran.

Florin Calinescu pleaca de la Pro TV dupa decizia de a intra in politica: Nu am fost dat afara

Florin Calinescu 63 de ani) pleaca de la Pro TV si din show-ul Romanii au talent, unde facea parte din juriu. Vedeta de televiziune a declarat ca a luat aceasta decizie in urma cu doua luni, dupa ce s-a hotarat sa intre in politica.

Actorul Florin Calinescu a devenit presedintele Partidului Verde din Romania: Politica e o comedie in stare pura. Proasta, de cele mai multe ori

Noutate pe scena politica romaneasca. Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu 63 de ani) a fost ales ca presedinte al Partidului Verde.

Cine il va inlocui pe Florin Calinescu la Romanii au Talent. PRO TV ar avea mai multe variante pe lista

Florin Calinescu a intrat in politica si nu va mai face parte din juriul emisiunii Romanii au Talent, de la Pro TV. Dupa ce a fost ales presedinte al Partidului Verde, actorul a marturisit ca nu a fost dat afara de postul de televiziune, ci a fost decizia lui sa se retraga. Florin Calinescu nu .

Florin Calinescu renunta la PRO TV pentru politica: I-am anuntat civilizat acum o luna ca luam o pauza!

Florin Calinescu ia o pauza de PRO TV de la Romanii au talent. Asta dupa ce actorul si vedeta tv a decis sa reintre in politica, fiind ales presedinte al Partidului Verde. Nu am fost dat afara de niciun.

Florin Calinescu, de la PRO TV la Partidul Verde. Ce se intampla cu emisiunea Romanii au Talent, acum

Florin Calinescu, unul dintre cei patru jurati de la Romanii au talent, emisiunea difuzata pe Pro TV, a intrat in politica. Actorul nu este un simplu membru, ci chiar presedintele Partidului Verde. Florin Calinescu, de la Pro TV la Partidul Verde Formatiunea politica la a caruit carma il gaseste astazi pe Florin Calinescu a anuntat, .

Florin Calinescu a intrat in politica si a fost ales presedinte al Partidului Verde: M-am inscris intr-un partid pentru ca in mintea mea nu se mai poate asa si nu-i agreez pe niciunii de pe piata

Actorul Florin Calinescu a intrat in politica, fiind ales presedinte al Partidului Verde, formatiune care la alegerile din 2012 a reusit sa obtina doi deputati, Ovidiu Iane si Remus Cernea, pe listele USL. Omul de televiziune a declarat pentru HotNews. ro ca s-a inscris intr-un partid pentru ca el crede ca nu se mai poate asa si a declinat oferte de la majoritatea partidelor pentru ca nu ii agreeaza pe niciunii de pe piata.

Florin Calinescu a fost ales presedinte de partid

Actorul Florin Calinescu a fost ales presedinte alPartidului Verde. Anuntul a fost facut pe pagina oficiala de Facebook a formatiunii De astazi, verzii romani intra pe scena politica cu Florin.

Dan Alexa, decizie radicala dupa pumnul primit de la Anamaria Prodan: Mi-am dat demisia! Cu asta basta!

Dan Alexa a luat o decizie radicala, la doar o saptamana dupa pumnul primit de la Anamaria Prodan. Si-a dat demisia din functia de antrenor al echipei Astra Giurgiu, acuzand ca lotul de jucatori este prea slab pentru a putea prinde un loc in play-off. Sunt insa zvonuri potrivit carora Alexa ar fi fost fortat .

Purtatorul de cuvant al CNAS si-a dat demisia, dupa gafa cu oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem

Daniel Osmanovici, purtatorul de cuvant al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate care a gafat, miercuri, afirmand ca oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem, si-a dat demisia, vineri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )