Libnet.ro
UNICEF

10:45

BOMBA in televiziune! Mircea Badea, dezvaluire soc despre Andreea Esca: E cel mai RUSINOS lucru care s-a aflat pana acum...

B1 B1,
BOMBA in televiziune! Mircea Badea, dezvaluire soc despre Andreea Esca: E cel mai RUSINOS lucru care s-a aflat pana acum...

Mircea Badea a luat-o in colimator pe Andreea Esca. Celebra prezentatoare a fost prezenta intra emisiune de la PRO TV si a purtat o rochia scurta, care a permis sa se vada un detaliu jenant. continuă pe B1

Ioan Mircea Pascu, dezvaluire-soc despre strategia pusa la cale la Strasbourg. Ce nu s-a vazut la TV

Vicepresedintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pascu, a afirmat la Sinteza zilei, ca in timpul dezbaterii de miercuri de la Strsbourg s-au folosit o serie de trucuri pentru a o pune in dificultate pe Viorica.

Mircea Badea:Nu credeam ca e loc de prostie in Parlamentul European

Mircea Badea a vorbit in pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei despre dezbaterea de miercuri din Parlamentul European. Practic, s-a dus si a zis Buna ziua, eu sunt doamna Veorica.

Mircea Badea: S-a intamplat un lucru absolut minunat

Mircea Badea a vorbit, marti, despre o veste minunata pe care a primit-o. Realizatorul emisiunii in Gura Presei s-a referit la modificarile facute peste noapte la legea.

Mircea Badea, dialog spumos cu Remus Cernea. Caninii sunt in gura ca sa sfasii carnea cu ei. Natura a gresit? Mi i-a pus ca sa mananc patrunjel cu ei?

Mircea Badea a purtat un dialog la Sinteza Zilei cu activistul Remus Cernea, dupa ce acesta din urma a venit imbracat cu un tricou pe care scria Vegan. Aveti canini? a intrebat Mircea Badea.

Andreea Esca, intr-o postura JENANTA la tv. Mircea Badea a taxat-o dur: Are un par stralucitor, dar nu pe cap, ci pe picior (FOTO)

Andreea Esca a aparut intr-o postura jenanta la una dintre emisiunile PRO TV. Invitata la o emisiune din trust, rochia scurta pe care a purtat-o stirista a lasat la vedere . parul de pe picioare. Mircea.

Veste SOC despre Stefan Banica Jr.: E vorba de 80.000 de euro...

Cantaretul Stefan Banica Jr. a fost suprins in trafic la volanulul unui BMW M4 cabriolet, aceeasi masina condusa si de fosta sa sotie, Andreea Marin. Pretul unui BMW M4 cabriolet se ridica la peste.

Rasturnare de situatie! Olguta Vasilescu, veste soc despre pensii!

Anuntul ministrul muncii, Olguta Vasilescu, pune pe jar 2 milioane de romani. Este vorba despre pensiile lor. Vezi AICI daca esti pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )