Libnet.ro
UNICEF

10:00

BOMBA de la Transporturi! Cine este NOUL DIRECTOR al CFR SA

B1 B1,
BOMBA de la Transporturi! Cine este NOUL DIRECTOR al CFR SA

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca, vineri, Consiliul de Administratie l-a desemnat pe Ion Gavrila director general interimar al companiei. Ion GAVRILA va coordona activitatea CFR SA,. continuă pe B1

Cine este noul director comercial al DPD Romania

DPD Romania, una dintre cele mai mari companii de curierat expres si coletarie de pe piata locala, are un nou director comercial, Radu Dumitru Stanescu, cu o experienta de peste 20 de ani in management si consultanta, acumulata in organizatii locale si.

Cine este Ion Gavrila, directorul interimar al CFR

Consiliul de Administratie al CFR l-a desemnat pe Ion Gavrila in functia de director general interimar al companiei, se arata intr-un comunicat de presa transmis, vineri, AGERPRES. Gavrila va coordona.

Ion Gavrila, noul director interimar al CFR S.A.

Consiliul de Administratie al CFR l-a desemnat pe Ion Gavrila in functia de director general interim.

Prima condamnare in dosarul disjuns din dosarul lui Victor Ponta si Sebastian Ghita. Cine este inculpatul

Fostul director al Hidro Prahova Dumitru Pantea a fost condamnat, luni, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, in urma unui acord de recunoastere incheiat cu procurorii Directiei Nationale An.

Cosmin Bucur, noul Director General al Moneycorp Romania

Moneycorp a anuntat astazi promovarea lui Cosmin Bucur in functia de Director General al sucursalei din Romania, odata cu incheierea mandatului lui Johan Gabriels, la un an si jumatate dupa ce Moneycorp a devenit operationala in Romania, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Radu Dumitru Stanescu, noul director comercial al DPD Romania

DPD Romania, companie de curierat expres si coletarie de pe piata locala, are un nou director comercial, Radu Dumitru Stanescu, cu o experienta de peste 20 de ani in management si consultanta, acumulata in organizatii locale si multinationale din Europa de Est, Centrala si de Sud, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Informatii cheie: Cine este pe urmele lui Iohannis in vacanta

In timp ce Romania este in fierbere din cauza salariilor, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a plecat in concediu. O postare facuta de o romanca pe Facebook l-a dat de gol. Femeia a scris ca seful.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )