Libnet.ro
UNICEF

22:30

Bomba verii! Mircea Lucescu s-a inteles cu Dinamo Kiev

România Liberă România Liberă,
Bomba verii! Mircea Lucescu s-a inteles cu Dinamo Kiev

Celebrul tehnician roman Mircea Lucescu a fost numit, joi, in functia de antrenor al echipei ucraine. continuă pe România Liberă

Mircea Lucescu, oficial antrenor la Dynamo Kiev

Clubul ucrainean Dynamo Kiev a anuntat, joi, ca Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei din capitala Ucrainei.

Mircea Lucescu, prezentat la Dinamo Kiev: Primele reactii dupa mutarea verii

Tehnicianul de 74 de ani s-a intors in Ucraina, tara in care a cucerit 22 de trofee cu Sahtior Donetk, in perioada 2004-2016.

Mircea Lucescu, amenintari macabre din partea ultrasilor lui Dinamo Kiev

Dinamo Kiev a anuntat, astazi, numirea antrenorului Mircea Lucescu la conducerea tehnica a echipei, dar mutarea nu este vazuta cu ochi buni de toata lumea.

OFICIAL Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei Dinamo Kiev

Dinamo Kiev anunta oficial numirea antrenorului Mircea Lucescu la conducerea tehnica a echipei, in locul lui Oleksii Mihailicenko.

E oficial! Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev. Ce salariu va avea la rivala lui Sahtior

Mircea Lucescu 74 de ani) revine in fotbal. Romanul a batut palma cu cei de la Dinamo Kiev, rivala fostei echipe a romanului, Sahtior Donetk. Marele anunt a fost facut pe pagina oficiala de Facebook a.

Surpriza uriasa: Lucescu la Dinamo Kiev! Romanul va primi un salariu fabulos

La un an si jumatate dupa ce a incheiat socotelile cu nationala Turciei, Mircea Lucescu 74 de ani) e pe cale sa revina pe banca tehnica.

Ce salariu va avea Mircea Lucescu la Dynamo Kiev. Suma impresionanta

Unul din cei mai importanti antrenori romani ai ultimelor decenii, Mircea Lucescu a decis sa lase cainii din Stefan cel Mare si sa accepte o oferta fabuloasa din partea ucrainienilor de la Dynamo Kiev. Ce salariu va avea Mircea Lucescu la Dynamo Kiev Ajuns la 74 de ani, Mircea Lucescu se poate mandri cu o .

Mircea Lucescu si-a facut testul pentru Covid-19 dupa ce i-a vizitat pe dinamovisti la baza de la Saftica: Ma asteptam la acest rezultat

Dinamo a anuntat recent inca doua cazuri pozitive la Covid-19 in lotul sau, totalul ajungand la 14. Mircea Lucescu, 74 de ani, i-a vizitat saptamana trecuta pe caini la baza de la Saftica, iar recent si-a facut un test pentru a vedea daca a contactat sau nu coronavirusul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2862 seconds )