Libnet.ro
UNICEF

05:30

OFICIAL Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei Dinamo Kiev

Hotnews Hotnews,
 OFICIAL Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei Dinamo Kiev

Dinamo Kiev anunta oficial numirea antrenorului Mircea Lucescu la conducerea tehnica a echipei, in locul lui Oleksii Mihailicenko. continuă pe Hotnews

Unai Emery este noul antrenor al echipei Villarreal

Antrenorul Unai Emery a fost numit oficial la conducerea tehnica a echipei Villarreal, el semnand un contract valabil trei sezoane.

E oficial! Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev. Ce salariu va avea la rivala lui Sahtior

Mircea Lucescu 74 de ani) revine in fotbal. Romanul a batut palma cu cei de la Dinamo Kiev, rivala fostei echipe a romanului, Sahtior Donetk. Marele anunt a fost facut pe pagina oficiala de Facebook a.

Mircea Lucescu, oficial antrenor la Dynamo Kiev

Clubul ucrainean Dynamo Kiev a anuntat, joi, ca Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei din capitala Ucrainei.

Bomba verii! Mircea Lucescu s-a inteles cu Dinamo Kiev

Celebrul tehnician roman Mircea Lucescu a fost numit, joi, in functia de antrenor al echipei ucraine.

Mircea Lucescu, amenintari macabre din partea ultrasilor lui Dinamo Kiev

Dinamo Kiev a anuntat, astazi, numirea antrenorului Mircea Lucescu la conducerea tehnica a echipei, dar mutarea nu este vazuta cu ochi buni de toata lumea.

Mircea Lucescu, testat dupa ce a avut contact cu coronavirusatii de la Dinamo: Ce a povestit

Reputatul antrenor, in varsta de 74 de ani, a fost la Saftica, pentru a-i incuraja pe caini, cu o zi inainte ca echipa sa devina un focar de infectie, avand deja 12 bolnavi de COVID-19.

Mircea Lucescu si-a facut testul pentru Covid-19 dupa ce i-a vizitat pe dinamovisti la baza de la Saftica: Ma asteptam la acest rezultat

Dinamo a anuntat recent inca doua cazuri pozitive la Covid-19 in lotul sau, totalul ajungand la 14. Mircea Lucescu, 74 de ani, i-a vizitat saptamana trecuta pe caini la baza de la Saftica, iar recent si-a facut un test pentru a vedea daca a contactat sau nu coronavirusul.

Ce salariu va avea Mircea Lucescu la Dynamo Kiev. Suma impresionanta

Unul din cei mai importanti antrenori romani ai ultimelor decenii, Mircea Lucescu a decis sa lase cainii din Stefan cel Mare si sa accepte o oferta fabuloasa din partea ucrainienilor de la Dynamo Kiev. Ce salariu va avea Mircea Lucescu la Dynamo Kiev Ajuns la 74 de ani, Mircea Lucescu se poate mandri cu o .

Cine este noul arhiepiscop al Sucevei. Vestea de ultima ora

Basilica. ro a anuntat ca, dupa trecerea in nefiinta a iPS Pimen, Preasfintitul Calinic Botosaneanul, actualul episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, a fost ales de arhiepiscop al Sucevei si Radautilor. Noul arhiepiscop al Sucevei dupa moartea lui iPS Pimen Preasfintitul Calinic Botosaneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, a fost ales in aceasta dimineata, de catre Sinodul Patriarhal, in .

Surpriza de proportii! Cine este noul candidat la Primaria Capitalei? Nimeni nu se astepta la o asemenea veste

Surpriza pe scena politica! Ilan Laufer este noul candidat pentru scaunul de primar al Capitalei. Candidez la Primaria Generala a Capitalei, pentru ca m-am saturat de clasa politica actuala, de 30 de ani de minciuna, incompetenta, coruptie si vrajeala, a fost anuntul acestuia pe o retea sociala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )