Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bomba zilei. Marcel Pavel cere daune uriase in instanta

Antena3 Antena3,
Bomba zilei. Marcel Pavel cere daune uriase in instanta

Marcel Pavel este tinta unor acuze halucinante dupa anuntul ca a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul i-a ingropat pe mincinosi cu probe, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, si anunta ca va cere daune uriase in instanta. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. A fost platit Marcel Pavel ca sa spuna ca este infectat cu noul coronavirus? Reactia artistului

Marcel Pavel este tinta unor acuze halucinante dupa anuntul ca a fost infectat cu noul coronavirus.

Marcel Pavel a contractat noul coronavirus pe fondul unei duble pneumonii. Cum se simte cantaretul, internat la Matei Bals

Marcel Pavel a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 ca a contactat COVID-19 pe fondul unei duble pneumonii pe care a facuta din cauza schimbarilor de temperatura de pe platoul de.

Cum explica Andreea Balan ca nu s-a infectat cu COVID-19. Ce a facut diferit fata de Marcel Pavel

Andreea Balan a povestit, joi, la Sinteza zilei, cum a primit vestea ca Marcel Pavel a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. indragita artista spune ca se simte bine si ca nu crede ca s-a infectat pentru ca a trecut suficient timp de cand a filmat pentru emisiunea Te cunosc de undeva.

BREAKING NEWS! Marcel Pavel nu a fost primul infectat cu coronavirus din echipa emisiunii Te cunosc de undeva

Marcel Pavel a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei ca nu a fost prima vedeta care a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus din echipa emisiunii Te cunosc de undeva si implicit nu a.

Marcel Pavel, prima reactie dupa ce a fost testat pozitiv la COVID-19

Marcel Pavel a povestit, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, cum a aflat ca este infectat cu noul coronavirus.

Marcel Pavel, nou mesaj de pe patul de spital: Acum ma simpt ceva MAI RAU! Ma afecteaza cel mai tare zona plamanilor

Marcel Pavel a facut noi declaratii de pe patul de spital dupa ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Acuzat ca ar fi fost platit sa se infecteze cu virusul chinezesc, Marcel Pavel a transmis un mesaj dur la.

Cum se simte Marcel Pavel dupa ce a luat coronavirus. Ce artisti au mai luat virusul.

Showbiz-ul autohton a fost zguduit ieri de vestea ca Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Iata cum se simte artistul acum, dar si ce alti colegi de breasla au mai contactat virusul.

Marcel Pavel are coronavirus! A intrat in contact cu 300 de persoane. Filmarile pentru Te Cunosc de Undeva au fost suspendate!

Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu temutul virus COVID-19, iar filmarile pentru emisiunea Te Cunosc de Undeva au fost suspendate. Iata ce se intampla la Antena 1! .

Val de infectari cu coronavirus la Antena 1: Celebra cantareata Ami, anunt de ultima ora, dupa ce a filmat alaturi de Marcel Pavel si Ozana Barabancea

Dupa un val de infectari cu COVID-19 care a lovit din plin vedetele Antenei 1, iata ca apar si vesti bune. Celebra cantareata Ami, desia fost prezenta la filmari alaturi de Marcel Pavel, Ozana.

Cum le raspunde Marcel Pavel celor care il acuza ca a fost platit sa spuna ca are COVID-19: Nu am declarat si nu sustin faptul ca exista acest virus ordinar

Cantaretul Marcel Pavel 60 de ani) a reactionat dur fata de criticile aparute pe pagina sa de Facebook la mesajul in care anunta ca a fost diagnosticat cu COVID-19 si in care multumea medicilor de la institutul Matei Bals.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )