Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum se simte Marcel Pavel dupa ce a luat coronavirus. Ce artisti au mai luat virusul.

ADPM ADPM,
Cum se simte Marcel Pavel dupa ce a luat coronavirus. Ce artisti au mai luat virusul.

Showbiz-ul autohton a fost zguduit ieri de vestea ca Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Iata cum se simte artistul acum, dar si ce alti colegi de breasla au mai contactat virusul. continuă pe ADPM

Ce se intampla acasa la Marcel Pavel, dupa ce a fost confirmat cu Covid 19. Medicii au luat masuri urgente (GALERIE FOTO)

Dupa ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, toti membrii familiei sale au fost testati pentru noul coronavirus. in urma aplicarii testelor si sotia celebrului cantares a fost depistata.

indragitul artist Marcel Pavel, infectat cu coronavirus

Marcel Pavel a fost dus cu izoleta la Institutul Matei Bals din capitala.

Marcel Pavel a contractat noul coronavirus pe fondul unei duble pneumonii. Cum se simte cantaretul, internat la Matei Bals

Marcel Pavel a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 ca a contactat COVID-19 pe fondul unei duble pneumonii pe care a facuta din cauza schimbarilor de temperatura de pe platoul de.

Cantaretul Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus si internat la Institutul Matei Bals

Cantaretul Marcel Pavel este internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti dupa ce a fost diagnosticat cu infectie cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

Care este starea lui Marcel Pavel, diagnosticat cu noul coronavirus

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus. Cantaretul a fost internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti. CantaretulMarcel Pavel,despre care se stiainca.

Cum explica Andreea Balan ca nu s-a infectat cu COVID-19. Ce a facut diferit fata de Marcel Pavel

Andreea Balan a povestit, joi, la Sinteza zilei, cum a primit vestea ca Marcel Pavel a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. indragita artista spune ca se simte bine si ca nu crede ca s-a infectat pentru ca a trecut suficient timp de cand a filmat pentru emisiunea Te cunosc de undeva.

Ozana Barabancea, infectata cu COVID-19 dupa ce a intrat in contact cu Marcel Pavel. Artista ar fi deja internata

Inca o vedeta din Romania este infectata cu noul coronavirus, dupa ce s-a aflat ca celebrul cantaret Marcel Pavel a fost testat pozitiv. Se pare ca si Ozana Barabancea a contractat noul coronavirus, fiind.

Marcel Pavel, prima reactie dupa ce a fost testat pozitiv la COVID-19

Marcel Pavel a povestit, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, cum a aflat ca este infectat cu noul coronavirus.

Vedetele au intrat in panica, dupa ce Marcel Pavel a fost transportat cu izoleta la spital Sediul Antena Stars a fost inchis

Vestea ca marele interpret, Marcel Pavel, a fost confirmat cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 a starnit panica in lumea vedetelor, relateaza Libertatea. ro. Reamintim caMarcel Pavela fost foarte.

Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus. Artistul a fost dus cu izoleta la spital

Dupa moartea actorului Costin Marculescu, o alta veste trista loveste lumea artistilor. Un mare interpret de la noi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus Covid-19, boala respiratorie care a declansat o.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )